Ny VDC-studie visar – Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter

I en ny kundnöjdhetsstudie från VDC Research kring robusta enheter får Panasonic högsta betyg för sin kundbehovsförståelse, produkternas hårdvaruprestanda och teknisk support.

Ny VDC-studie visar - Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter 1Det japanska företaget Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta bärbara datorer och datorplattor för företagsbruk, visar en färsk internationell studie som utförts av undersökningsföretaget VDC Research.

I studien, där över 600 inköpare av bärbara enheter i Europa och Nordamerika har tillfrågats, framgår tydligt att Panasonic ligger i topp när det kommer till att erbjuda teknisk support och förstå kundernas behov. Studien visar även att Panasonic levererar marknadens främsta robusta enheter, i form av datorplattor (Toughpad) och bärbara datorer (Toughbook).

Jämfört med konkurrenterna på marknaden för stöt- vatten- och dammtåliga produkter är Panasonic en tydlig vinnare inom de olika kategorierna, baserat på ett Net Promoter Score (NPS) som sträcker sig från betygen 0 till 10.

Högst rekommendation

I rapporten från VDC Research uppnår Panasonic toppbetyg, när användarna tillfrågas huruvida de skulle rekommendera ett visst företag och dess produkter.

Rapporten visar dessutom att de flesta användarna anser att Panasonics Toughbook-enheter är de hårdvarumässigt främsta inom flera olika parametrar, inklusive batteritid, skärmläsbarhet i starkt solljus, samt hållbarhet i förhållande till stötar, starka vibrationer och vattenresistens.