Ny VDC-studie visar – Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter
Hem Nyheter Ny VDC-studie visar – Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter

Ny VDC-studie visar – Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter

Publicerat av: Redaktionen

I en ny kundnöjdhetsstudie från VDC Research kring robusta enheter får Panasonic högsta betyg för sin kundbehovsförståelse, produkternas hårdvaruprestanda och teknisk support.

Ny VDC-studie visar - Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta enheter 2Det japanska företaget Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta bärbara datorer och datorplattor för företagsbruk, visar en färsk internationell studie som utförts av undersökningsföretaget VDC Research.

I studien, där över 600 inköpare av bärbara enheter i Europa och Nordamerika har tillfrågats, framgår tydligt att Panasonic ligger i topp när det kommer till att erbjuda teknisk support och förstå kundernas behov. Studien visar även att Panasonic levererar marknadens främsta robusta enheter, i form av datorplattor (Toughpad) och bärbara datorer (Toughbook).

Jämfört med konkurrenterna på marknaden för stöt- vatten- och dammtåliga produkter är Panasonic en tydlig vinnare inom de olika kategorierna, baserat på ett Net Promoter Score (NPS) som sträcker sig från betygen 0 till 10.

Högst rekommendation

I rapporten från VDC Research uppnår Panasonic toppbetyg, när användarna tillfrågas huruvida de skulle rekommendera ett visst företag och dess produkter.

Rapporten visar dessutom att de flesta användarna anser att Panasonics Toughbook-enheter är de hårdvarumässigt främsta inom flera olika parametrar, inklusive batteritid, skärmläsbarhet i starkt solljus, samt hållbarhet i förhållande till stötar, starka vibrationer och vattenresistens.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>