Nya Box Notes gör samarbete i realtid enklare än någonsin

Box kan idag meddela en större uppdatering till Box Notes, ett samarbetsverktyg för att i realtid arbeta i tillsammans i team.

Box Notes är tillgänglig ny och gör det enklare att skapa, redigera Nya Box Notes gör samarbete i realtid enklare än någonsin 1och visa innehåll i dina anteckningar, från
en enskild webbläsare eller genom en skrivbordsapplikation för Mac och PC. Box Notes integrerar sömlöst med det kraftfulla samarbetsverktyg med hög säkerhet som 69 000 företag använder sig av varje dag.

– Box låter dig samla allt arbete på en plats, och att kunna samarbeta i realtid är en viktig del i hur organisationer arbetar. Box Notes gör det väldigt enkelt att samla idéer, ta anteckningar och dela information, i kombinerar det med hög säkerhet, regelefterlevnad och datalagringsdirektiv, säger Aaron Levie, CEO och medgrundare av Box.

Bland nyheterna:

  • En intuitiv webbapplikation för snabbt samarbete. Webbappliktionen för Box Notes har gjorts om och har nu en lista på sidan, där du snabbt kommer åt dina anteckningar. Du kommer snabbt åt dina favoriter eller de som du nyligen redigerat. Genom att placera alla favoriter och anteckningar som nyligen redigerats på ett ställe så behöver du aldrig lämna Box Notes för att söka i mappar eller titta på dina notifieringar.
  • En skrivbordsapplikation för Mac och PC. Skrivbordsapplikationen Box Notes har samma funktioner som webbapplikationen, och är tillgänglig direkt från skrivbordet, så att dina anteckningar aldrig är längre än ett klick bort. I en kommande uppdatering kommer du kunna arbeta med Box Notes också när du är offline, så att du kan anteckna dina idéer direkt när de kommer. Så fort du ansluter till nätet så synkroniseras dina anteckningar så att de senaste uppdateringarna finns tillgängliga.

Pris och tillgänglighet

Både webb- och skrivbordsapplikationen Box Notes är tillgängliga för kunder idag, och kostar inget extra. Användning av Box Note när man är offline kommer under 2017.