Nya Huawei 5G CPE Pro ger branschledande hastigheter
Hem LeverantörHuawei Nya Huawei 5G CPE Pro ger branschledande hastigheter

Nya Huawei 5G CPE Pro ger branschledande hastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nu Huawei 5G CPE Pro, en router för mobilt bredband som erbjuder höghastighetsbredband och intelligenta Dual Link-funktioner.

Nya Huawei 5G CPE Pro ger branschledande hastigheterRoutern är utformad för att uppnå i det närmaste ”nolldistans” mellan människor och uppkopplade enheter. Med chipsetet Balong 5000 är Huawei 5G CPE Pro ett genombrott för att kunna leverera 5G till olika konsumentenheter runt om i världen.

5G CPE Pro är utrustad med Balong 5000, världen första 5G multimode chipset. Kraften i chipsetet gör den nya routern till den första som stödjer uppkoppling till såväl 4G- som 5G-näten. Det är den första routern som har kapacitet att prestera i nivå med branchriktmärken gällande 5G nedladdningshastigheter vid peak. Dual-mode läget gör att routern automatiskt använder sig av 4G-nätet vid tillfällen där 5G-nätet inte är starkt nog.

För att säkerställa att konsumenternas krav uppfylls när det gäller tillgänglighet och anslutning till nätet använder Huawei 5G CPE Pro fiberliknande hastigheter på upp till 3,2 gigabit per sekund i kommersiella nät. Det innebär att routern då kan stödja visuell kommunikation med ultrahög kvalitet och uppslukande multimedia-upplevelser. Dessutom använder Huawei 5G CPE Pro teknik för dedikerad kanal för video och accelerationsteknik för spel. Det innebär att routern aldrig behöver kompromissa gällande prestandan för 8K media eller Computer Graphic VR-spel.

Genom Huawei HiLink så kan 5G CPE Pro anslutas till ett nätverk med bara ett klick. Huawei HiLink är en smart anslutningsplattform för hemmet som erbjuder samtrafik och samverkande lösningar mellan alla typer av smarta enheter. Den här lösningen är ett användarvänligt alternativ eftersom den är WPS-kompatibel och eliminerar behovet av ett lösenord för att få Wi-Fi anslutning. Med Huawei HiLink Wi-Fi kan användarna enkelt bygga ett mesh-nätverk med routern och andra HiLink-kompatibla Huawei AP-enheter för att ge wifi över ett stort område. I ett sådant nätverk växlar enheterna sömlöst mellan AP-enheter baserat på deras närhet till var och en av dem. Vidare stöder routern dubbelband 2,4 GHz och 5 GHz. Det identifierar intelligent enheter i närheten och levererar höghastighetsanslutning över 5 GHz-kanalen och utnyttjar 2,4 GHz-bandet för bättre intervall och penetration för att överföra data till avlägsna enheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>