Innovativa presentationslösningar från Digitus
Hem Produkt Nyheter Nya innovativa presentationslösningar från Digitus

Nya innovativa presentationslösningar från Digitus

Publicerat av: Redaktionen

Click & Present:

Spegla snabbt och enkelt innehåll och samarbeta i projekt – rätt teknik för detta finns nu tillgänglig på Conrad Sourcing Platform.

  • Trådlös överföring av skärminnehåll
  • Snabb och enkel installation utan programvara eller appar
  • Effektivare möten och presentationer

Efter många månaders distansarbete och hemundervisning träffas arbetskollegor på kontoret igen och eleverna får sin undervisning i klassrummet. Nu gäller det att kunna dra nytta av den digitala tekniken för samarbete även i live-situationen, för att vi ska kunna arbeta tillsammans på ett så interaktivt och effektivt sätt som möjligt. ”Med Digitus Click & Present-lösningar vill vi hjälpa till att göra det enkelt och okomplicerat att arrangera möten och presentationer på plats och att snabbt kunna dela innehåll från bärbara datorer, surfplattor eller smartphones”, förklarar Dennis Harzig, Senior Product Manager på Assmann Electronic GmbH.

Deltagare i konferensrum och mötesrum, i co-working spaces och i hörsalar och klassrum som befinner sig på upp till 50 meters avstånd med fri sikt kan enkelt kopplas ihop med varandra i ett nätverk. Detta fungerar utan behov av tidskrävande installation av ny programvara eller appar och med låg latens.

För upp till 30 deltagare: Click & Present Pro

Innovativa presentationslösningar från Digitus

Med systemet ”Click & Present Pro” från Digitus kan upp till 30 mobila enheter anslutas till mottagaren under konferenser – och upp till fyra deltagare kan samtidigt visa sitt innehåll på presentationsskärmen. Fotokälla: Assmann

Systemet Click & Present Pro har utvecklats som en professionell hårdvarubaserad presentationslösning för upp till 30 deltagare. Systemet består av en mottagare som är ansluten till en central bildskärm via HDMI-gränssnitt. Deltagarna arbetar på sina egna bärbara datorer, surfplattor eller smartphones som de tagit med sig (Bring Your Own Device): För att koppla ihop bärbara datorer med mottagaren ansluts en extra sändare (HDMI-sändare) till varje enhet.Automatisk överföring av skärminnehåll samt video- och ljudinnehåll startas med hjälp av en anslutningsknapp på sändaren.

Den som har en surfplatta eller smartphone kan också använda delnings-/castfunktionen via WiFi för att dela innehåll och göra det synligt för alla närvarande. Totalt kan upp till fyra personer presentera samtidigt via Split Screen. Som standard ingår i leveransen av Digitus Click & Present Pro Set en mottagare samt två sändare. Ytterligare HDMI-sändare för anslutning av fler bärbara datorer kan beställas som tillval.

Återkoppling kan ske via pekskärmens bakre kontroll samt via whiteboardfunktion

Click & Present Pro är inte bara envägskommunikation: Touch back-funktionen möjliggör trådlös återkoppling via mottagarenheten till presentatörens bärbara dator (Windows) och därmed möjlighet till samarbete i projekt. När en pekskärm är ansluten kan återkoppling ges med gester och fingrar. För pekskärmar erbjuder Click & Present Pro även en integrerad whiteboardfunktion, som omvandlar bildskärmen till en digital skrivtavla där man kan föra anteckningar eller skapa frihandsteckningar. Om konventionella bildskärmar används kan i stället mus och tangentbord användas för återkoppling.

Small Brother: Click & Present Mini

Med Click & Present Mini kan upp till 16 deltagare dela sitt innehåll, samt video- och ljudsignaler, trådlöst med varandra. Även i denna version av systemet överför en kompakt sändare, ansluten via HDMI, med ett knapptryck innehållet på en bärbar dators bildskärm till mottagaren, som sedan visar innehållet för alla via huvudskärmen. Innehåll kan också via WiFi delas direkt från smartphone eller surfplatta med hjälp av skärmsynkronisering av den mobila enheten. I levereransen av Digitus Click & Present Mini Set ingår en mottagare samt en sändare. Ytterligare HDMI-sändare kan också i denna variant beställas som tillval.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>