Hem Produkt Nyheter Nya portabla LCD- projektorer från Panasonic utlovar lång livslängd

Nya portabla LCD- projektorer från Panasonic utlovar lång livslängd

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic presenterar i dag tillgängligheten av två kostnadseffektiva LCD-projektorserier med ultralång livslängd, låg total ägandekostnad och kontrastrik bildkvalitet.

Nya portabla LCD- projektorer från Panasonic utlovar lång livslängd 3Den nya serien, idealisk för kontoret och klassrummet, består av sex portabla LCD-projektorer i PT-LB426-serien och fyra kortskjutande LCD-projektorer i PT-TW381R-serien med WXGA- och XGA-upplösning och ljusstyrka från 3 100 till 4 100 lumen. Serien uppdaterar befintliga modeller med högre bildkontrast och utökade anslutningsmöjligheter.

Båda serierna levererar skarpa bilder i väl upplysta klassrum och mötesrum och kräver i princip inget underhåll under hela livstiden. De är enkla att transportera, intuitiva att hantera och lätta att installera och säkerställer att alla medarbetare kan dra nytta av högkvalitativt material.

”Dessa nya serier är idealiska för kostnadskänsliga organisationer som vill ha professionella bilder i en intuitiv, pålitlig och flexibel projektor,” säger Hartmut Kulessa, European Marketing Manager på Panasonic Business. ”Presentatörer kommer att ha förtroende för kvalitet och användarvänlighet och administratörer kommer att uppskatta den lätta hanteringen och de i princip obefintliga kraven på underhåll.”

Naturlig bildkvalitet i artificiellt ljus

Med uppdateringen kommer alla modeller ha 25 procent högre kontrast än sina föregångare för att säkerställa en god bildkvalitet i väl upplysta miljöer. Hög 20 000:1-kontrast förstärks med en ljusstyrka upp till 4 100 lumen (XGA) och detaljerad bildåtergivning i HD-kvalitet (WXGA-modeller). Panasonics Daylight View Lite känner automatiskt av ljus i omgivningen och optimerar projektionen där bilder annars skulle försvinna.

Mindre underhåll och lång livslängd

Båda serierna sänker de totala ägandekostnaderna till obetydliga nivåer. Originallampans livslängd är 20 000 timmar i ECO Mode-läget (10 000 timmar vid full ljusstyrka), och byte av filter rekommenderas vid 10 000 timmar. Bytet går snabbt via en lucka i sidopanelen som även kan nås när projektorn är takmonterad. Att använda dessa enheter minskar lager av förbrukningsartiklar, vilket sparar pengar, samt Multi Monitoring & Control-mjukvara med Early Warning-funktionalitet (tillgänglig på nätverksmodeller) kan skicka varningsnotiser innan ett problem uppstår, vilket resulterar i färre nödutryckningar och mindre tid för underhåll.

Flexibel installation och enkel i drift

Dessa flexibla projektorer är enkla att montera på ett bord eller i taket. Alla modeller (exklusive PT-LB306) har dubbla HDMI®-ingångar och dubbla D-sub-datoringångar, medan nätverksmodellerna har ett 5 V/2 A USB-uttag för stöd av  mediastreaming eller trådlös skärmspegling från en pc eller mobil via tillbehören, AJ-WM50/ET-WML100. De trådlösa modulerna tillåter presentatörer att dela media från en pc eller mobil genom att använda Presenter Light-mjukvaran för Windows eller Wireless Projector-appen för iOS- eller Android-enheter.

TW381R-seriens interaktiva funktioner kan kompletteras med en Whiteboard-mjukvara för pc som stödjer anteckningar direkt på skärmen och möjlighet att spara arbetet som en bildfil för senare distribution. TW381R-serien kan projicera en 80-tumsbild från en räckvidd på 75 cm utan skärmskuggning. PJLink och styrning via webbläsare för pc är också tillgängligt på nätverksmodellerna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>