Nya produkter från Huawei presenteras på IFA 2022 i Berlin
Hem Produkt Nyheter Nya produkter från Huawei presenteras på IFA 2022 i Berlin

Nya produkter från Huawei presenteras på IFA 2022 i Berlin

Publicerat av: Redaktionen

Huawei är på plats med en rad nya produktlanseringar på IFA 2022 i Berlin i syfte att visa sitt engagemang för att leverera innovativ teknik.

Inom både mjuk- och hårdvara fortsätter Huawei att presentera funktioner som gör användares upplevelser bättre och enklare samt öppnar för mer intuitiva möjligheter för användare att samarbeta tvärs över flera enheter.

Dessa fördelar visas i en rad nyheter inom datorer, surfplattor, smarta klockor och telefoner.

Huaweis IFA-keynote kommer att äga rum klockan 10.30 (CET) lördagen den 3 september.

”IFA har alltid varit en fantastisk plattform för att visa upp innovation inom hela teknikbranschen, och återigen är Huawei på plats med riktigt spännande produkter. Vi har fokuserat på vackert designad hård- och mjukvara som ger en sömlös upplevelse över flera enheter utifrån användarnas behov. Från hälsa och fitness till underhållning och smarta kontorslösningar, så fortsätter Huawei att tänja på gränserna och kommer att fortsätta att erbjuda tekniska innovationer”, säger William Tian, VD för Huawei Consumer Group Västra Europa.

Huawei Matebook X Pro

Huaweis senaste lätta och smarta flagskeppslaptop, MateBook X Pro, kombinerar en rad innovativa funktioner i en vacker matt metallfinish. Användningen av lätta och hållbara magnesiumlegeringar och en speciell ytbehandlingsprocess gör den bärbara datorn väldigt tålig och lätt att bära med sig.

Nya Huawei MateBook X Pro står ut med dess 14,2-tums 3,1K FullView-skärm. Samtidigt levereras den med den mest avancerade pekplattan någonsin i en MateBook, Huawei Free Touch. Pekplattan stöder åtta innovativa geststyrningar för att till exempel ta skärmbilder, ändra ljusstyrka, volymjustering och mycket mer.

Modellen kommer vidare utrustad med en 12:e generationens Intel® Core™-processor, med en helt ny hybridarkitektur som är 60 procent effektivare än sin föregångare. Ett nytt Huawei Shark Fin Fan-kylsystem gör det ytterligare möjligt för Huawei MateBook X Pro att fungera effektivt under en längre period.

Huawei MatePad Pro

Nästa generations surfplatta, Huawei MatePad Pro, har uppdaterats i allt från yttre design, skärmkvalitet och audiovisuell upplevelse till mjuk- och hårdvara. Den kommer med en 12,6-tums Huawei OLED Real Color FullView-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz , ett bildskärmsförhållande till storleken på 90 procent samt Universal Color Consistency-teknik för en rikare och mer konsekvent färgåtergivning.

Huawei MatePad Pro ger användare en smartare surfplatteupplevelse, som ämnar till att förbättra kreativitet och produktivitet och ge en mer PC-liknande upplevelse. Funktioner som App Multiplier och Multi-Window-stöd möjliggör multitasking av flera uppgifter. Dessutom ger Huawei M-Pencil (2:a generationen) och det smarta magnetiska tangentbordet användare mångsidighet när de växlar mellan arbete, kreativitet eller studier.

Huawei Mobile Services (HMS)

Huaweis HMS-ekosystem fortsätter att utvecklas i en imponerande hastighet. Det utvecklas ständigt för att erbjuda överlägsna funktioner inom kartor och navigering, sökning, e-post och shopping-möjligheter till användare på flera enheter. Huawei fortsätter att investera i sin AppGallery-marknad, som nu har 580 miljoner aktiva användare varje månad, varav över 45 miljoner finns i Europa. Antalet appar som är tillgängliga i AppGallery har ökat med 147 procent från år till år, och det finns nu över 5,5 miljoner registrerade utvecklare som arbetar med att ta fram ännu fler appar.

Huawei Watch D

Många av Huaweis wearables kan mäta en mängd olika viktiga hälsoparametrar. Till exempel hjärtrytm och syreupptagningsförmåga, som ger användare en tydlig bild av sin hälsa. Tidigare i år presenterades att nya Huawei Watch D även kommer att erbjuda ett innovativt system som mäter användares blodtryck och stödjer EKG.

Huawei Watch D är en fullständig hälsoassistent 24/7, som utöver mätning av puls och hjärtfrekvens och SpO2, gör det möjligt att lägga in påminnelser vid låg syrenivå i blodet samt mäta sömn och stress så användare får en helhetsbild över hälsan.

Huawei nova 10 och nova 10 Pro

De helt nya Huawei nova 10 och nova 10 Pro telefonerna har utvecklats med fokus på de senaste fototrenderna. Smartphonetillverkare har historiskt prioriterat den bakre kameran, men för miljontals användare av de senaste apparna för sociala medier är prestandan hos den främre kameran väldigt viktig.

Huawei nova 10 och nova 10 Pro är de första telefonerna som vänder på det traditionella tillvägagångssättet. Båda enheterna har en imponerande 60 MP ultravidvinkel frontkamera som kan spela in 4K-video och HUAWEI nova 10 Pro har också en extra 8 MP porträttkamera för kristallklara närbilder.

Nya produkter från Huawei presenteras på IFA 2022 i BerlinBåda enheterna har många imponerande specifikationer utformade för att inspirera användare, bland annat en 50 MP bakre kamera med avancerad bildbehandling, höga skärmuppdaterings-hastigheter och snabbladdningskapacitet. Allt detta förpackat i snygg design där Huawei nova 10 Pro är 7,88 mm tunn och nova 10 som är ännu tunnare med sina 6,88 mm.

Pris och tillgänglighet

Produkterna kommer att lanseras på den europeiska marknaden under året. Information om när och vilka produkter som lanseras på den svenska marknaden kommer att kommuniceras när det blir aktuellt.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00