Hem DISTRIBUTÖRSEC DATACOM Nya satsningar på Ruckus hos SEC DATACOM

Nya satsningar på Ruckus hos SEC DATACOM

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] En av våra främsta uppgifter som distributör är att göra det så enkelt och attraktivt som möjligt för våra återförsäljare att marknadsföra och sälja lösningar från dem leverantörer vi representerar.

Nya satsningar på Ruckus hos SEC DATACOM 3Därför har vi under första kvartalet 2020 tagit vårt erbjudande ett steg längre med strategiska satsningar som är relevanta både för er som redan är och som vill bli Ruckus-partner.

Vi har utökat vårt nätverksteam
I februari välkomnade vi Andreas Viggen som Product Manager med fokus på Ruckus. Andreas kommer närmast från NoWire Nordic och har över fem års erfarenhet av arbete med Ruckus produkter i olika faser av säljcykeln.

Andreas kunskaper och erfarenheter är ett stort tillskott till vårt nätverksteam och en strategisk satsning som ger våra Ruckus-partners en dedikerad kontakt.

SEC DATACOM – din distributör inom WiFi
Att erbjuda rätt teknologi till rätt pris och leverera inom utsatt tid är en given del av vårt uppdrag som distributör. Men på SEC DATACOM vill vi göra mer än så. Vi är övertygade om att det krävs kunskap och erfarenhet för att teknologin ska kunna nå sin fulla potential och för att vägen dit ska vara så enkel och trygg som möjligt för alla parter.

Nätverkslösningar är inget undantag, därför satsar vi nu på vårt erbjudande till er som är eller vill bli Ruckus-partner. Tack vare att vi tagit in ny kompetens kan vi erbjuda stöd genom hela säljprocessen – från införsäljningsfasen till felsökning av redan installerade nät.

Vi hjälper er med:
– Stöd vid införsäljning av WiFi till slutkund
– Projektering och design av nya WiFi-nät
– Teknisk rådgivning och lösningsförslag
– Felsökning av WiFi-nät

För mer informatuion: Är ni intresserade av Ruckus produkter, söker rådgivning eller vill träffa oss för att se hur vi kan hjälpa till? Ta kontakt med Andreas andreasv@secdatacom.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00