Nya Toughpad FZ-G1 ATEX – utformad för arbeten i explosionsfarliga miljöer
Hem Produkt Nyheter Nya Toughpad FZ-G1 ATEX – utformad för arbeten i explosionsfarliga miljöer

Nya Toughpad FZ-G1 ATEX – utformad för arbeten i explosionsfarliga miljöer

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic lanserar nu en uppgraderad version av sin populära och ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1 ATEX, med högre datakapacitet och längre batteritid än sin föregångare.

Nya Toughpad FZ-G1 ATEX – utformad för arbeten i explosionsfarliga miljöer 2Den är dessutom zon 2-certifierad för användning i explosionsfarliga arbetsmiljöer.

Panasonics uppgraderade version av den populära 10.1-tums Windows-datorplattan Toughpad FX-G1 ATEX har kryddats med större datorkraft och en batteritid på upp till 14 timmar, samt med möjlighet till batteribyte under pågående drift. Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX är zon 2-certifierad för arbeten i potentiellt explosiva miljöer, såsom t ex inom kemikalie-, olje- och gasindustrin.

– Denna nya robusta datorplatta är vår mest mångsidiga ATEX-enhet hittills, som erbjuder medarbetare inom säkerhetskänsliga branscher tillgång till samma datorkraft, funktionalitet och design som under normala arbetsförhållanden, säger Jan Kaempfer, General Manager Marketing på Panasonic Computer Product Solutions.

För att garantera att alla certifieringsstandarder uppfylls har Panasonic bl a utvecklat en särskild batteridesign och inkorporerat datorplattan i ett skräddarsytt läderfodral.

Anpassad för fältarbete

Nya Toughpad FZ-G1 ATEX är utrustad med en högpresterande sjätte generationens Intel Core vPro i5-6300u-processor och ger användarna tillgång till t ex underhålls- och installationsprojekt, samt Geo Information Systems-funktioner. Tack vare enhetens nya flexibla konfigurationsalternativ kan den utrustas med en 2D-streckkodsläsare, GPS, Micro SD, 2. USB 2.0, trådbunden LAN eller smartcard-läsare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>