Nyckelrekryteringar skapar ledande position på marknaden

Shibuya Crossing, systemintegratören med några av Sveriges största företag som kunder, har under de senaste månaderna gjort en rad tunga rekryteringar när det gäller lösningar och konsulttjänster för Hitachi

Data Systems (HDS) erbjudande. Med rekryteringarna blir Shibuya Crossing den mest erfarna och kompetenta HDS-partnern på marknaden. Nyckelrekryteringar skapar ledande position på marknaden 1

”Rekryteringarna ger oss en leveranskapacitet och en bredd som ingen annan kan matcha och vi får helt enkelt en unik position på marknaden,” säger Kjell Olsson, vd på Shibuya Crossing

Vid sidan av företagets nuvarande fokus på lösningsområdena server, lagring, säkerhet och kommunikation, gör detta att man nu även kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster från HDS, från produkter och lösningar till service och support.

”Vi har under lång tid varit starka på integrering och utveckling av HDS plattformar men nu får vi möjlighet att erbjuda en unik helhet där vi kan fördjupa våra samarbeten med kunderna,” säger Dag Windarp, Services Manager på Shibuya Crossing.

Tätare samarbete

Shibuya Crossing och HDS är ingen ny bekantskap, företagen har under lång tid haft ett framgångsrikt samarbete kring produkter, systemimplementationer och support för kunder. Det samarbetet kommer nu att fördjupas ytterligare.

Dag Windarp och Roger Sundberg har båda lång erfarenhet av HDS och finns sedan en tid tillbaka på plats hos Shibuya och de som nyligen rekryterats är Jari Kilpeläinen, Jonas Söderhäll och Ronny Meijer.

”Deras samlade kompetens gör oss till den mest erfarna HDS-partnern på marknaden och vi är oerhört glada över att de valt att bli en del av oss”, säger Kjell Olsson.