Nytt avtal för GWS Production
Hem Nyheter Nytt avtal för GWS Production

Nytt avtal för GWS Production

Publicerat av: Redaktionen

GWS Production AB i Lund och Expat Preventive i Nederländerna har tecknat ett samarbetsavtal för att ge den nederländska marknaden den bästa lösningen inom resesäkerhet.

Nytt avtal för GWS Production

Andreas Rodman, VD GWS

Ordern innebär att GWS tillhandahåller sin tekniska plattform medan Expat Preventives bland annat står för medicinsk rådgivning och assistans.

GWS är ett internationellt IT-företag och har utvecklat Safeture, en säkerhetsplattform och ett riskhanteringsverktyg för företag och affärsresenärer. Plattformen används redan över hela världen av mer än 1000 stora företag och organisationer.

Expat Preventive arbetar med nederländska företag, statliga institutioner och ideella organisationer som prioriterar sina anställdas säkerhet. Expat Preventive hjälper till med omfattande säkerhetsutbildningar och policys men även assistans omedelbart efter någon allvarlig händelse.

Samarbetet mellan GWS och Expat Preventive innebär att företagets kunder enklare kan ta sitt moraliska och juridiska ansvar för sina anställda – Duty of Care – genom stöd före, under och efter resan eller arbetet utomlands.

Genom säkerhetsplattformen från GWS med en rad funktioner som varningar, positionering och kommunikationsverktyg samt Expat Preventives medicinska rådgivning och support vid resor, sätts en ny standard inom resesäkerhet.

– Samarbetet med GWS innebär att vi har fått en mycket pålitlig partner för arbetet med framtidens resesäkerhet, säger Christiaan Oldenkamp, ​​VD Expat Preventive.

– Vi är process- och beteendespecialister inom resesäkerhet som behöver teknisk expertis. Partnerskapet innebär att vi kompletterar varandra och kan erbjuda den bästa lösningen till våra slutkunder.

– Expat Preventive passar GWS mycket bra. Företagets expertkunskaper vid implementering av säkerhetsprocesser är betydelsefulla när vi integrerar vår plattform i större organisationers säkerhetsrutiner, kommenterar Andreas Rodman, VD GWS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>