Nytt kooperativt konsultbolag etablerar sig i Göteborg
Hem Nyheter Nytt kooperativt konsultbolag etablerar sig i Göteborg

Nytt kooperativt konsultbolag etablerar sig i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Det är en pågående trend att seniora konsulter startar egna bolag och frilansar.

Nytt kooperativt konsultbolag etablerar sig i Göteborg 2Frilansande konsulter använder sig ofta av stora konsultmäklare för att hitta nya uppdrag. Konsultkooperatiet möter behovet från frilansande konsulter som söker en gemenskap, ett nätverk att använda för att hitta nya uppdrag, samt som sköter en del av den administration som krävs när man driver eget konsultbolag.

Konsultkooperativet är ett alternativ till andra medarbetarägda konsultbolag eller konsultnätverk där Konsultkooperativet erbjuder administrativa tjänster, ett socialt nätverk av andra konsulter, samt möjligheter till ramavtal och tillgång till kunder som annars kräver att enmanskonsulten går genom en konsultmäklare.

Allt detta erbjuds till självkostnadspris, då Konsultkooperativet inte har något eget vinstintresse.

Allt överskott ges tillbaka till medlemmarna, som alla får vara med på lika villkor. En andel i kooperativet kostar ett inkomstbasbelopp – som man sedan får tillbaka om man väljer att sluta, säger Markus Berglund.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>