Nytt partneravtal för Clavister i Sydkorea

Clavister tecknar nytt partneravtal med ESTC i Sydkorea och växlar upp i Asien.

Nytt partneravtal för Clavister i Sydkorea 1Clavister, en ledande leverantör av högpresterande IT-säkerhetslösningar meddelar idag att man tecknat ett partneravtal med ESTC, en Sydkoreansk återförsäljare av säkerhetslösningar. Genom samarbetet kommer ESTC att sälja Clavisters lösningar till partners och kunder i Asien.

– Cybersäkerhet och förmågan att säkerställa driften av IT-system för att upprätthålla verksamheten är av stor vikt för våra kunder. Att ha en stark leverantör av högkvalitativa lösningar som Clavister, som är en svensk innovatö kommer att vara ett bra komplement till våra kunder, säger Kim, VD för ESTC.

ESTC menar att Clavisters programvara och innovationer inom säkerhetsområdet är ett värdefullt komplement till deras affär. Det faktum att Clavister är ett svenskt företag och att de erbjuder en komplett portfölj av både lösningar och referenskunder gör att de väljer att erbjuda att sälja dessa till sina slutkunder.

– Vi ser varje ny kanalpartner som ett mycket välkommet tillskott i vår verksamhet. Att ESTC är baserade just i Sydkorea glädjer oss speciellt då det kommer att hjälpa oss att skala upp vår närvaro i Asien, säger Andreas Åsander, Vice President of Enterprise Sales, Clavister.