Nytt pris till AddPro – årets lösningspartner 2015 i Sverige!
Hem Nyheter Nytt pris till AddPro – årets lösningspartner 2015 i Sverige!

Nytt pris till AddPro – årets lösningspartner 2015 i Sverige!

Publicerat av: Redaktionen

Nytt pris till AddPro – årets lösningspartner 2015 i Sverige!

AddPro har varit nominerad till Microsoft Partner Awardgalan 2015 i kategorin ”Small and Medium Business Solutions.

Sara Kullgren, Jonas Persson, Jörgen Pålson, Ingemar La Fleur, Erik Bertman, Mattias Andersson, Jonas Alstermark Small and Medium Business Solutions: Addpro AB Addpro AB har genomfört en omfattande satsning på Microsofts produkter och tjänster. Det har resulterat i en stark tillväxt av SMB-affären och ett stort antal nya molnaffärer

Sara Kullgren, Jonas Persson, Jörgen Pålson, Ingemar La Fleur, Erik Bertman, Mattias Andersson, Jonas Alstermark
Small and Medium Business Solutions: Addpro AB
Addpro AB har genomfört en omfattande satsning på Microsofts produkter och tjänster. Det har resulterat i en stark tillväxt av SMB-affären och ett stort antal nya molnaffärer

I torsdags då annonserades vinnarna ut under Microsoft Partner Day och AddPro tog hem priset – Sveriges bästa lösningspartner under 2015 för små- och medelstora kunder i konkurrens med Sveriges samtliga Microsoftpartners!

” Vi satsar alltid långsiktigt tillsammans med våra kunder och affärspartners och detta har resulterat i många konkreta affärer som stärker våra gemensamma kunders konkurrenskraft. Kunderna får det bästa från två världar helt tryggt och kostnadseffektiv levererat med en bemannad 24×7 support som hanterar både nationella och globala kunder och det är riktigt kul att vi uppfattas som den bästa aktören i Sverige på detta, säger Nicklas Persson VD på AddPro ”

AddPro har sedan flera år tillbaka fokuserat och genomfört en strategisk satsning på Microsofts produktportfölj genom omfattande intern utbildning, fokuserad rekrytering som omvandlats till affärsstrategi.

” Vi ser alla utmärkelser vi får som en kvalitetsstämpel och våra kunder kan känna sig förvissade om att vår personal har djup kompetens och gedigen erfarenhet av kvalificerade uppdrag relaterade till våra paketerade tjänster. Detta befäster vår position som ledande specialistintegratör ” säger Mattias Andersson och Jörgen Pålson, Affärsområdeschefer på AddPro AB.”

Konkurrensen om utmärkelsen är stenhård och ett stort antal kriterier måste uppfyllas för att vara kvalificerad som nominerat företag med allt ifrån försäljningsökning, certifieringar, organisation, kompetens och kundreferenser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>