Hem Nyheter Nytt samarbete mellan BenQ och Zoom:

Nytt samarbete mellan BenQ och Zoom:

Publicerat av: Redaktionen

Certifierade videokonferenser för det moderna mötesrummet

Nytt samarbete mellan BenQ och Zoom: 3BenQs storformatskärmar för företag får nu inbyggda Zoom-tjänster efter nytt storskaligt samarbete mellan BenQ och Zoom Video Communications, inc.

BenQ, den ledande tillverkaren inom skärmteknologi för både användare och företag, annonserar i dag ett nytt samarbete med videokonferensleverantören Zoom Video Communications, där BenQs storformatskärmar för till exempel mötesrum nu stöder Zooms populära tjänster och applikationer.

”BenQ är fortsatt starkt fokuserat på företagsmarknadens professionella behov. Med hänsyn till våra kunders dynamiska natur samt nya globala utmaningar och möjligheter kommer våra skärmar framöver att fungera direkt med Zoom. Det gör att vi kan leverera de bästa videokonferenserna och chattjänsterna,” säger Bo Cramér, vd på BenQ Nordic.

BenQs digitala skyltar och interaktiva skärmar kommer att fungera med Zoom för att modernisera företagsmötesrum samt kontorslokaler och på så sätt säkerställa enkel, intuitiv och flexibel telekommunikation. BenQ-skärmar med Zoom kommer bland annat innebära bättre skärmdelning, interaktiv whiteboard och anteckningsskrivande på de touchbaserade storskärmarna samt goda möjligheter för fjärrsamarbete och brainstorming.

”Partnerskap med teknologiledare som BenQ är nyckeln till vårt uppdrag om att leverera visuell kommunikation av hög kvalitet till hela världen. Tillsammans kan vi hjälpa företag och individer med att övervinna dagens utmaningar och bygga på morgondagens framgångar,” säger Jeff Smith, ansvarig för Zoom Rooms på Zoom Video Communications.

Dessutom kan företagsägare, anställda i små och medelstora företag och it-chefer lita på BenQ för att stöda full integration över flera plattformar och problemfria videokonferenser. På samma sätt kan integratorer och lösningsleverantörer självsäkert rekommendera certifierade produkter med garanti för fullständig kompatibilitet och kommunikation.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>