Nytt Toughbook-partnerprogram ska ge ökad tillväxt för robusta handdatorer i Europa
Hem Produkt NyheterKamerorPanasonic Nytt Toughbook-partnerprogram ska ge ökad tillväxt för robusta handdatorer i Europa

Nytt Toughbook-partnerprogram ska ge ökad tillväxt för robusta handdatorer i Europa

Publicerat av: Redaktionen

60 återförsäljare är redan förkvalificerade och nu söker Panasonic aktivt efter ännu fler handdatoråterförsäljare i Europa till sitt nylanserade Toughbook-partnerprogram.

Nytt Toughbook-partnerprogram ska ge ökad tillväxt för robusta handdatorer i Europa 2Panasonic Toughbook har rekryterat 60 handdatorspecialiserade återförsäljare till sitt nya Toughbook-partnerprogram Edge, som ska hjälpa till att ytterligare accelerera Panasonics tillväxt på den europeiska marknaden för ruggade handdatorer.

Idag utgör handdatorer nästan en tredjedel av Panasonics produktutbud av robusta mobila enheter. Panasonic inledde nyligen ett samarbete med den europeiska specialistdistributören ScanSource, vilket ytterligare understryker företagets fortsatta satsningsambition på marknaden för robusta handdatorer. ScanSource bistår nu Panasonic i sökandet efter lämpliga kandidater till det nya partnerprogrammet.

– Det nya Edge-programmet kommer att erbjuda återförsäljare ingående marknadsförings-, försäljnings- och teknologistöd, för att de ska uppfylla de viktigaste kriterierna för att lyckas som återförsäljare av robusta handdatorer, säger Ulrika Sturk, Regional Marketing Manager för Panasonic Toughbook i Norden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>