Office IT-Partner satsar mer på molnet med ny IT-strateg

Office IT-Partner satsar mer på molnet med ny IT-strateg

Som ett led i att vidareutveckla kedjan som en ledande leverantör av innovativa molntjänster har Office IT-Partner anställt Mats Skröder som IT-strateg. Mats första dag på jobbet var igår, 17 augusti och fokus kommer ligga på kedjans molntjänster och de samarbeten man har med mats skröder_OITP (00000003)strategiska leverantörer.

– Ett mycket viktigt steg för Office IT-Partner. Vi har ju jobbat med molnbaserade tjänster under väldigt lång tid men aldrig riktigt gjort det till en mer sammanhängande satsning. Nu tar vi ett större och mer gemensamt grepp kring ”molnet” och Mats är helt rätt person att hjälpa oss säger Mia Irborg, VD Office IT-Partner i Sverige. Konkret handlar det om att få en tydligare strategi, skapa fler gemensamma och marknadsanpassade tjänster och bättre utnyttjande av kedjans totala kompetens. Allt för att vi skall kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre upplevelse av oss som molnleverantör avslutar Mia.

Mats kommer närmast från en tid som konsult inom IT-baserad verksamhetsutveckling med fokus på molntjänster. Innan det har Mats jobbat i diverse roller för företag som bland andra H&M, Deloitte Sverige/Norge, Saab, Ericsson samt organisationen .SE. Mats har över 20 års erfarenhet som ledare från nationella och internationella företag med olika chefsroller inom IT-området. Hans främsta egenskaper ligger i att levererar strategiska och operativa lösningar inom systemutveckling och infrastruktur samt projekt och personalledning.

 

Post Comment