Office IT-Partner satsar på säkra utskrifter med HP
Hem LeverantörHP Inc Office IT-Partner satsar på säkra utskrifter med HP

Office IT-Partner satsar på säkra utskrifter med HP

Publicerat av: Redaktionen

Office IT-Partner utökar sitt samarbete med HP i samband med deras nya lansering av Multifunktionsskrivare (MFP).

Office IT-Partner satsar på säkra utskrifter med HP 1

Tomas Lundström, HP och Peter Thomassen, Tommy Henriksson

I första steget är det Office IT-Partner i Jönköping som byter ut hela sin installerade bas till HP:s nya modeller. Affären är värd över 40 miljoner SEK och utrullningen påbörjas successivt under hösten.

– Kombinationen av en väldigt kompetent produkt och HP:s satsning på säkerhet har gjort att vi kan leverera en unik lösning till våra kunder. När vi dessutom paketerar det som tjänst i vårt FunktionsIT-koncept blir det ett väldigt bra erbjudande, säger Berndt Abrahamsson, affärsutvecklare på Office IT-Partner i Sverige.

De nya HP-skrivarna kan med FutureSmart-teknologin leverera säkerhetsfunktionalitet som tidigare endast var avsedd för datorer. Nu kan man stoppa attacker, få virusskydd och självreparerande funktionalitet i realtid direkt i skrivaren. Har ni inte sett filmen om ”The Wolf” och HP:s säkerhetsbudskap så kan ni göra det här: http://www.hp.com/thewolf.

Vi har samarbetat med Office IT-Partner under många år och det är väldigt roligt att vi nu kan ta detta ytterligare en nivå med hjälp av vårt nya sortiment av MFP-skrivare. IT-säkerhet är en bortglömd fråga när det gäller just skrivare men eftersom de är en komponent i nätverket utgör de också en attackyta, detta adresserar vi nu och hoppas våra kunder skall kunna sova lite bättre om natten, säger Stefan Berglund, Affärsområdeschef på HP-print.

Office IT-Partner blir i och med affären HP:s största leverantör av A3 MFP-skrivare i Sverige och målsättningen är att bibehålla den positionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>