Office IT-Partner öppnar nytt kontor i Stockholm-Kista
Hem Nyheter Office IT-Partner öppnar nytt kontor i Stockholm-Kista

Office IT-Partner öppnar nytt kontor i Stockholm-Kista

Publicerat av: Redaktionen

 

Nu stärker Office IT-Partner sin närvaro i Stockholm enligt den expansionsplan kedjan haft för huvudstaden sedan några år tillbaka.

Office IT-Partner öppnar nytt kontor i Stockholm-Kista 1

Johan Bark Anders Strömsten och Niclas Österlund, OITP Nyköping

Med ytterligare ett kontor i Stockholm räknar man med att kunna växa i området samtidigt som man ökar servicen till befintliga kunder. Office IT-Partnerkedjan är en av Sveriges starkaste leverantörer av IT-tjänster för SMB-marknaden och de 28 nuvarande kontoren runt om i landet kompletteras nu med ytterligare ett.

  • Stockholm är viktigt för kedjan och ett område vi jobbat hårt med under en tid. Vi har sett en ökad efterfrågan av våra tjänster i Stockholm, och det nya kontoret i Kista kommer att bli ett bra komplement till vårt kontor i Liljeholmen. Eftersom det drivs via vårt kontor i Nyköping får vi dessutom en garant för stabilitet, kvalitet och långsiktighet vilket jag är övertygad om att kunderna kommer märka på ett positivt sätt säger Stefan Nilsson, tf VD Office IT-Partner Sverige AB.

Uppstarten av det nya kontoret kommer att ske den 1 juni, och bakom detta står Office IT-Partner i Nyköping med VD Anders Strömsten i spetsen. Nyköpingsbolaget är ett av de mest rutinerade bolagen på marknaden med sina 25 år, och var med redan vid uppstarten av kedjan 1992.

  • Potentialen i Stockholm är enorm och vi är övertygade om att vårt vinnande trygghetskoncept, att ständigt arbeta för en nära och långsiktig relation med våra kunder som ska utmynna i bättre lönsamhet för dem, kan bemöta den efterfrågan som finns samt fortsatt ge bättre service för våra befintliga kunder i området. För stöd till våra befintliga och nya kunder söker vi nu omgående både efter IT-bolag att förvärva samt personal för anställning, säger Anders Strömsten, VD Office IT-Partner i Nyköping.
  • Gänget i Nyköping är en väldigt solid enhet med certifierad specialistkompetens och lång erfarenhet som även kommer att finnas tillgängliga för Stockholmsmarknaden framöver. Office IT-Partner i Nyköping är specialiserat på drift, molntjänster, IT som tjänst samt applikationsutveckling och kommer att utgöra en mycket bra grund för kontoret i Kista, avslutar Anders Strömsten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>