Office IT-Partner utser ny VD för kedjan

Lotta Widorson Lassfolk tar, från och med 24 april, över VD-posten på Office IT-Partner Sverige AB, en av de ledande aktörerna inom IT och molntjänster motsmå och medelstora företag samt offentlig förvaltning.

Office IT-Partner utser ny VD för kedjan 1
Lotta Widorson Lassfolk, tillträdande VD på Office IT-Partner Sverige AB

Mia Irborg lämnar posten efter 9 år för att koncentrera sig på att bli kvitt den cancer hon nu krigat mot i över ett år.

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. Office IT-Partner har lagt en mycket aggressiv tillväxtplan för de närmaste åren med ökad omsättning, ökad lönsamhet samt fler medlemsföretag. Det skall bli otroligt stimulerande och väldigt kul att få vara med och driva kedjan mot dessa mål säger Lotta Widorson Lassfolk.

Lotta Widorson Lassfolk tar med sig över 20 års erfarenhet från IT-branschen, varav de 5 sista som affärsområdeschef på Atea Sverige AB. Innan det har hon några år som försäljnings- och marknadschef på Knowit AB samt ett antal år på Microsoft.

– Det är naturligtvis väldigt olyckligt det som hänt Mia och vi önskar inget annat än ett snabbt tillfrisknande. Samtidigt måste verksamheten fortgå och det är fantastiskt roligt att vi har kunnat attrahera Lotta för rollen som ny VD. Hon kommer tillföra enormt mycket med sin erfarenhet kring ledarskap och att skapa tillväxt. Vi har en ambitiös plan framåt och hon är helt rätt person att leda oss i det arbetet säger Andreas Gärdsback, styrelseordförande Office IT-Partner Sverige AB.  

– Det saknas inte utmaningar på en marknad som ständigt är i förändring och som blir alltmer konkurrensutsatt. Office IT-Partner är en mycket spännande kedja och lyckas vi navigera rätt mot den strategi som lagts så ger det oss fantastiska förutsättningar för fortsatt framgång, avslutar Lotta Widorson Lassfolk.