OhlanderGruppen utsågs till årets partner i Norden för Barracuda
Hem Säkerhet OhlanderGruppen utsågs till årets partner i Norden för Barracuda

OhlanderGruppen utsågs till årets partner i Norden för Barracuda

Publicerat av: Redaktionen

Vid den nyligen genomförda Barracuda Discover22 EMEA i Aten utsågs OhlanderGruppen till årets partner i Norden.

Motiveringen bygger bland annat på OhlanderGruppens stora engagemang, driv och vilja att hela tiden lära sig mer om hur man tillsammans med Barracuda kan göra nytta för kunderna.

Samarbetet inleddes 2020 när Barracudas distributör SEC Datacom presenterade parterna för varandra. I slutet av 2021 lossnade det ordentligt och företagen har under det senaste halvåret haft ett nära och framgångsrikt samarbete.

OhlanderGruppen utsågs till årets partner i Norden för Barracuda

Från vänster: Jörgen Lindblom, OhlanderGruppen och Peter Gustafsson, Barracuda Networks – Fotograf: Pernilla P Pettersson

– Med tanke på OhlanderGruppens engagerade och målinriktade satsning på vårt samarbete är de en naturlig vinnare. IT-säkerhet bygger till stor del på teknik och kunskap. Men lika viktigt är att bygga relationer och förtroende sinsemellan och med våra kunder. Kortsiktiga vinster får aldrig gå före nyttan och affärsvärdet vi tillsammans kan erbjuda våra kunder. Här delar vi inställning och värderingar fullt ut, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

– Barracuda har en bred och väldigt attraktiv portfölj med lösningar och tjänster som möter en utveckling med alltmer komplexa cyberhot. Deras tjänster för e-postsäkerhet och Microsoft 365 ligger i absolut framkant och kan snabbt göra mycket stor skillnad i organisationer av alla storlekar. Vi har också utvecklat ett starkt ömsesidigt förtroende där vi tar ett gemensamt ansvar och alltid arbetar för att göra största möjliga nytta hos våra kunder, säger Jörgen Lindblom, Technical Presale Specialist, OhlanderGruppen.

– OhlanderGruppen och Barracuda är en riktigt bra matchning och jag ser fram emot att utveckla vårt samarbete ytterligare. IT-säkerhet har aldrig varit viktigare och jag är glad att vi etablerat ett mycket gott samarbete med ytterligare en kompetent partner, avslutar Peter Gustafsson.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00