ONE Nordic väljer IFS Applications i molnet för att förbättra sin operativa effektivitet
Hem Nyheter ONE Nordic väljer IFS Applications i molnet för att förbättra sin operativa effektivitet

ONE Nordic väljer IFS Applications i molnet för att förbättra sin operativa effektivitet

Publicerat av: Redaktionen

ERP-lösningen från IFS ska möjliggöra effektivisering för över tusen anställda hos ONE Nordic.

ONE Nordic väljer IFS Applications i molnet för att förbättra sin operativa effektivitet 2Idag meddelar den globala affärssystemleverantören IFS, att ONE Nordic, en av Sveriges ledande tjänsteleverantörer inom energisektorn, har valt IFS Applications för att optimera leverans av företagets tekniska underhålls- och upphandlingslösningar.

Efter en noggrann utvärdering har ONE Nordic valt IFS Applications för att standardisera och optimera nyckelprocesser inom företaget. Det nya affärssystemet skapar en enhetlig försörjningskedja över alla företagets enheter, vilket ger ökad operativ effektivitet och översikt. Utöver det kommer lösningen från IFS att ge ONE Nordic stöd för prediktiv analys samt digitaliserad och automatiserad processhantering.

”Vi behövde en robust ERP-lösning med ett tydligt fokus på serviceinriktade företag,” säger Jonas Arvidsson, vd för ONE Nordic. “ Med IFS kan vi integrera alla viktiga affärsprocesser och få en bättre översikt över alla våra enheter. Det kommer förstärka både leveransen och våra kunders upplevelse.”
ONE Nordic kommer att implementera en fullt integrerad lösning som inkluderar ekonomi, service, projekt, upphandling, HR, supply chain, mobilitet och affärsanalys. Den flexibla och skalbara lösningen medger konfigurationer inom systemet utan att behöva anpassas.

Lösningen kommer även hjälpa ONE Nordic att samla in och analysera data med omfattande möjligheter till automatisering genom hela organisationen. ONE Nordic kommer att dra nytta av IFS molntjänst IFS Managed Cloud, som tillhandahåller en kostnadseffektivt och skalbart sätt att hantera en molnbaserad, privat instans av IFS Applications.

Lösningen med IFS Applications kommer att stötta ungefär 1 000 användare över hela Sverige.

“Vi är väldigt stolta över att ONE Nordic har gett oss möjligheten att hjälpa dem optimera sina affärsprocesser och förbättra sin service,” säger Glenn Arnesen, vd på IFS i Skandinavien. IFS Applications är det perfekta valet för serviceinriktade företag och den här strategiskt viktiga affären visar på styrkan i våra lösningar för serviceföretag som behöver hantera och analysera data ute i fält för att försäkra sig om den bästa tjänsten för sina kunder.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>