Onix Work integrerar en ny plattform och spårning från ABAX
Hem Produkt Nyheter Onix Work integrerar en ny plattform och spårning från ABAX

Onix Work integrerar en ny plattform och spårning från ABAX

Publicerat av: Redaktionen

Onix Work och ABAX ska ge kunderna en sömlös upplevelse genom att koppla all information om företagens tillgångar på en och samma plattform.

Ny integration passar in i tillväxtstrategin.

 

Onix Work tillhandahåller tjänster till offshore- och lyftindustrin, vilket kommer att utöka kundgruppen till ABAX, som idag består av en betydande andel från byggbranschen.

Onix strävar efter att utveckla tjänster som förbättrar kundernas vardag, och integrationer som denna är trogen strategin.

  • Vårt företagsnamn är hämtat från mytologin om fenixen som återkommer yngre och starkare. Sådana integrationer passar in i vår strategi att utveckla oss själva till det bättre och spela våra kunder väl.

Sådana integrationer kommer ge kunderna en konkurrensfördel genom ökad effektivitet och hjälper dem att komma igång med digitaliseringen.

 

Ger kunderna ett bra arbetsflöde

Onix Work integrerar en ny plattform och spårning från ABAX

Bjørn Brustad

Onix kunder finns idag representerade inom olika branscher som bygg och anläggning, lyft och kran, sjöfart, kraft, offshore och sjöfart. Onix molntjänst ger branscherna en möjlighet för ägare, återförsäljare och inspektörer att samarbeta och dela information om tillgångarna, och nu kommer kunderna att få tillgångarnas koordinater.

Genom att använda integrationen kommer all information om företagets tillgångar att flyta sömlöst.

Det kommer att eliminera behovet av att klippa och klistra in data mellan system, eller använda e-post för att kommunicera viktig information mellan team.

  • Genom att samla all information i en och samma plattform kommer kunden att spara avsevärt tid. Inte bara kommer de att se var tillgångarna finns, utan alla inblandade kommer att se samma information.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00