OnlyOffice satsar på gratis kontorspaket i molnet för mindre verksamheter
Hem NyheterMolntjänster OnlyOffice satsar på gratis kontorspaket i molnet för mindre verksamheter

OnlyOffice satsar på gratis kontorspaket i molnet för mindre verksamheter

Publicerat av: Redaktionen

OnlyOffice lanserar nu nya abonnemang och funktioner för sin kontorsprogramvara i molnet.

OnlyOffice satsar på gratis kontorspaket i molnet för mindre verksamheter

Bland nyheterna finns nya erbjudandet Startup, som innebär att team med upp till tio användare får gratis molnbaserade kontorsprogram.

De större företagen får i VIP Cloud ett abonnemang med särskilt god säkerhet.

Nya VIP Cloud är avsett för extra stora företag och företag som arbetar med särskilt känsliga data. Detta är tillsammans med Startup ett av två nya abonnemang från OnlyOffice. Även i övrigt får OnlyOffices tjänster flera nyheter, bland annat en utökad funktionalitet i sitt erbjudande Business Cloud.

Nytt instegsabonnemang för mindre verksamheter

I det nya abonnemanget Startup är alla de grundläggande funktionerna i OnlyOffice-molnet gratis för team med upp till 5 medlemmar.

”Mindre verksamheter får i Startup tillgång till kostnadsfri kontorsprogramvara med kraftfulla online-redigeringsverktyg för dokument, kalkylblad och presentationer samt en samarbetsplattform med verktyg för att hantera dokument, projekt, e-postmeddelanden och kundrelationer, allt paketerat i ett säkert utrymme.”, säger Vladislav Bahtyurin på OnlyOffice.
Utökad funktionalitet i Business Cloud

OnlyOffice Basic Business är avsedd för lite större företag. I den nya versionen har flera nya funktioner lagts till, såsom LDAP för att enkelt importera användare, SSO-stöd för säker autentisering, snabb återställning av Cloud office från backup-filer samt fulltextsökning av dokument, projekt och e-postinnehåll.

VIP Cloud för extra stora företag och företag verksamma i reglerade branscher

VIP Cloud är en ny plan för extra stora företag och företag som verkar inom reglerade branscher eller som är i behov av fler säkerhetsnivåer. Den ligger på en dedikerad server placerad i Europa och som hanteras av OnlyOffice-teamet.

Planen gör det möjligt att skapa flera portaler för olika företagsfilialer och dotterbolag. En portal kan delas en stor mängd användare med hela 250 GB lagringsutrymme vardera.

En annan fördel är möjligheten att använda Private Rooms, skyddade arbetsplatser där varje tecken som skriver krypteras med den helt oknäckbara algoritmen AES-256, även när användare i realtid samredigerar dokument med medlemmar i sitt team.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>