Optidev får prestigefull global utmärkelse på SOTI Sync
Hem Nyheter Optidev får prestigefull global utmärkelse på SOTI Sync

Optidev får prestigefull global utmärkelse på SOTI Sync

Publicerat av: Redaktionen

Kanadensiska SOTI, en av världens ledande aktörer på Enterprise Mobility management, har förärat svenska Optidev den prestigefulla utmärkelsen ”Marketing in Motion Award”.

Optidev får prestigefull global utmärkelse på SOTI Sync 2

Carl Rodrigues – President and CEO SOTI, Christian Lundin – vice vd och försäljningschef Optidev, Rob Auld – VP Global Sales SOTI, Larry Klimczyk – VP Strategic Alliances SOTI

Utmärkelsen delades ut på det globala eventet SOTI Sync i Dublin.

– I vår bransch är detta som att få en Oscar, säger Optidevs vd Fredrik Logenius.

Marketing in Motion Award får den partner som bäst lyfter fram SOTIs teknologi och affärsnytta. Optidev använder SOTIs lösningar för att hjälpa sina kunder att kunna fjärrstyra, säkra, och uppdatera mobila enheter på distans.

– Ska alla på ett företag till exempel uppdatera sina mobiler önskar man av säkerhetsskäl kunna göra det på alla enheter samtidigt, oavsett om enheten används på ett lager i Borneos djungel eller av en lastbilschaufför i Sverige. Med SOTIs teknologi kan vi även säkra eller radera information om mobila enheter stjäls eller tappas bort, säger Logenius.

Christian Lundin, vice vd och försäljningschef på Optidev som tog emot priset i Dublin, är stolt över utmärkelsen.

– Vi är naturligtvis glada för att vi som en svensk specialist på mobilitetslösningar för insamling och spårbarhet av affärskritisk information i realtid, uppmärksammas av en global aktör med över 17 000 företagskunder över hela världen.

Stefan Spendrup, Managing Director i Norden och Frankrike för SOTI, är mycket nöjd med samarbetet.

– Genom att omfattande marknadsaktiviteter som case, events, digitala satsningar och sociala medier har Optidev uppnått en årlig tillväxt på 50 procent år efter år. Tillsammans har vi vunnit affärer med några av detaljhandelns och transportbranschens största varumärken i hela Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>