Oracle söker 1 400 molnsäljare i Europa, Mellanöstern och Africa
Hem NyheterMolntjänster Oracle söker 1 400 molnsäljare i Europa, Mellanöstern och Africa

Oracle söker 1 400 molnsäljare i Europa, Mellanöstern och Africa

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Oracle en rekryteringskampanj i Europa, Mellanöstern och Africa (EMEA) för att anställa 1 400 säljare inom molntjänster. De kommer att ha en mycket viktig roll för bolagets framtida expansion av molntjänster i regionen.

De nya tjänsterna kan sökas från samtliga länder i EMEA och rekryterna kommer att vara baserade på följande kontor: Amsterdam (Holland); Kairo och Dubai (Mellanöstern); Dublin (Irland); Malaga (Spanien) and Prag (Tjeckien).   Oracle söker nya jobbtalanger med varierande arbetslivserfarenhet, alltifrån starkt motiverade säljare med två till tre års erfarenhet till mycket erfarna affärsproffs. Utöver rekryteringen kommer Oracle att investera i två nya säljcentra i Amsterdam och Kairo. De befintliga säljkontoren i Dubai, Dublin och Prag kommer att flyttas till nya toppmoderna kontorslokaler under året.

  • Det här är en fantastisk möjlighet för drivna, svenska säljare att få internationell erfarenhet och samtidigt arbeta med spjutspetsteknik från världens största leverantör av molntjänster för företag, säger Anette Kihlbaum, HR-direktör på Oracle Svenska AB.

Anledningen till rekryteringskampanjen är Oracles miljardinvestering i produktutveckling för att kunna erbjuda den mest heltäckande sviten av molntjänster för företag och organisationer. Oracles molnteknologi erbjuder alltifrån säker infrastruktur till affärsapplikationer som ekonomisystem, HR-system och kundstöd. För närvarande har Oracle mer än 600 olika molnapplikationer som hjälper organisationer att hantera sin IT-miljö. Under de senaste sex månaderna har Oracle fått över 1 500 nya affärssystemkunder i molnet och mer än 2 100 kunder infrastrukturkunder i molnet.

  • Det är spännande tider för Oracle. Vi expanderar vår säljkår för att hjälpa våra kunder i sin digitala transformering. Från och med idag anställer vi 1 400 av de smartaste och mest ambitiösa säljproffsen i Europa, Mellanöstern och Afrika. Den som vill göra en kometkarriär inom IT borde söka sig till molnföretaget Oracle, säger Loic Le Guisquet, EMEA-chef på Oracle.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>