Hem Nyheter Orange Business Services blir MSP till Microsoft Azure Networking

Orange Business Services blir MSP till Microsoft Azure Networking

Publicerat av: Redaktionen

Orange Business Services är en av de första tier-one-leverantörerna som går med i programmet Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP).

Orange Business Services blir MSP till Microsoft Azure Networking 3Ett program som har utformats för att hantera verksamheters behov av molnlösningar och utmaningar inom alla områden av moln och hybridnätverk.

Som partner i programmet kan Orange nu erbjuda ett komplett utbud av moln- och hybridnätverkstjänster från Azures omfattande portfölj. Samtidigt erbjuder Orange en rad olika funktioner för att kunna hantera alla typer av molnanslutning.

Genom att bli en Azure Networking MSP kan Orange utveckla tjänster inom Azure-nätverket. Detta inkluderar transformation av nätverk, anslutningar, övervakning och prestandahantering samt säkerhet för Azure-trafik.

Orange kommer också att kunna erbjuda hantering av hela flödet för ExpressRoute och Azure Virtual WAN-tjänster. Detta förstärker ett flexibelt SD-WAN och dess anslutning till multicloud samt visibilitet för applikationer.

– Som nätverksleverantör och ett digitalt tjänsteföretag är vi positionerade som en full-stack-spelare och vi erbjuder en helhetsresa till molnet via vårt nätverk av molnerbjudanden. Vårt partnerskap med Microsoft gör att vi nu kan gå ett steg längre och berika vårt erbjudande inom Azures ekosystem, så att vi kan förse våra kunder med produkter och tjänster för att de ska kunna främja sina molnstrategier för ännu bättre och mer påtagligt affärsvärde, säger Paul Joyce, Executive Vice President of Global Solutions, Orange Business Services.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>