Orange Business Services och Nokia bygger privat mobilnätverk åt Butachimie
Hem NyheterNÄTVERK Orange Business Services och Nokia bygger privat mobilnät åt Butachimie

Orange Business Services och Nokia bygger privat mobilnät åt Butachimie

Publicerat av: Redaktionen

Orange Business Services och Nokia har fått i uppdrag att leverera ett privat mobilnät för tillverkningsföretaget Butachimie.

För att kunna genomföra sin digitala transformation och digitalisera sina processer har Orange Business Services designat ett helt redundant och säkert privat mobilnät, idag baserat på 4G, men som kan uppgraderas till 5G.

Nätverket är baserat på Nokias kärnnät och RAN-lösningar (Radio Access Network).

Den nya lösningen säkerställer att Butachimie har kontrollerad och effektiv tillgång till sina IT-applikationer och att nya typer av tjänster via trådlöst uppkopplad utrustning kommer att kunna användas i realtid.

Orange Business Services och Nokia bygger privat mobilnätverk åt ButachimieBåde utrustningen och data som samlas in kommer att ha över 99,99% tillgänglighet, vilket gör det möjligt att förutse fel och säkerställa kontinuiteten i anläggningens produktion.

– Vår digitala transformation och moderniseringsplan har höga krav på säkerhet och tillgänglighet, säger Stéphane Cazabonne, projektledare på Butachimie. Det är därför viktigt för oss att ha pålitliga partner med en hög grad av teknisk robusthet, skräddarsytt stöd och en stor kunskap om vår verksamhet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>