Orange Business stöttar Lucid att leverera uppkopplade elbilar
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Orange Business stöttar Lucid att leverera uppkopplade elbilar

Orange Business stöttar Lucid att leverera uppkopplade elbilar

Publicerat av: Redaktionen

Orange Business meddelar idag att de har blivit utvalda att bli den amerikanska elbilstillverkaren Lucid Motors främsta europeiska partner för nästa generations anslutning och digitala expertis i deras fordon.

Lucid drivs av innovation och planerar att sälja sina elbilar direkt till slutkund under sin expansion i Europa.

Infotainment och telematikanslutning kommer från Orange Business.

Orange Business stöttar Lucid att leverera uppkopplade elbilarBortsett från att Orange Business förser Lucids mjukvarudefinierade fordon med helt europeisk sömlös IoT- och internetanslutning, har de även hjälpt Lucid att orkestrera kundresan i Europa genom att förenkla och navigera komplexa regleringskrav. Vidare är Orange nu helt integrerade i Lucids tillverkningsprocess och har hjälpt dem att anpassa proceduren för testanslutning av fordon som levereras till Europa. När det gäller fördelar för slutkonsumenten möjliggör tjänster från Orange att infotainment och innehåll kan aktiveras via internet, inklusive navigering, säkerhets- och kommunikationsverktyg, diagnostik och streamat ljud.

Dessutom sker fordonens uppdateringar trådlöst, för att säkerställa att mjukvaran är den senast uppdaterade och leverera Lucids förstklassiga kundupplevelse.

  • Lucid bygger inte bara en elegant och lyxig elbil för hållbar rörlighet, utan har även fokus på att leverera en lyxig användarupplevelse, säger Scott Williams, Senior Vice President of the Americas, Orange Business. Att erbjuda en personlig kundupplevelse som skapar värde är exakt det Orange Business vill när de stöttar kunder. Vi är stolta över att ha applikationsutveckling, dataanalys, nätverks- och integrationsupplevelse och verktyg för att hjälpa amerikanska bilföretag som Lucid att växa i Europa.

Orange är en licenserad och erfaren ECS-leverantör (Electronic Communication Services) för både IoT och tjänster för internetanslutning. Detta skapar ett starkt stöd för OEMs som vill navigera i den komplexa europeiska miljön med olika regleringar, med både EU-krav och bestämmelser i enskilda länder. När det gäller expertis på IoT-marknaden är Orange Business återigen den ledande aktören för managerade IoT-anslutningstjänster i hela världen enligt årets Gartner Magic Quadrant. Det är sjätte gången i rad företaget erkänns för sin förmåga inom vision och sin förmåga att utföra projekt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00