Hem Nyheter Orange Cyberdefense har tilldelats utmärkelsen ”årets tjänsteleverantör i EMEA” av Palo Alto Networks

Orange Cyberdefense har tilldelats utmärkelsen ”årets tjänsteleverantör i EMEA” av Palo Alto Networks

Publicerat av: Redaktionen

Den 19 november 2020, på Palo Alto Networks Ignite Partner Summit, vann Orange Cyberdefense utmärkelsen ”årets tjänsteleverantör i EMEA”.

Orange Cyberdefense har tilldelats utmärkelsen ”årets tjänsteleverantör i EMEA” av Palo Alto Networks 3”I denna unika och komplexa kontext som den världsomfattande pandemin utgör, verkar det viktigare än någonsin för företag att dra fördel av insikter, vid valet kring de bästa tjänsterna för att skydda sin organisation. Det är en stor ära att ta emot Palo Alto Networks’ hedersbetygelse. Jag vill tacka både Palo Alto Networks för denna utmärkelse och våra team över hela världen för deras enastående arbete,” sade Mathias Bachsleitner, SVP för allianser vid Orange Cyberdefense.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>