OutSystems får tre priser inom low code-utveckling
Hem NyheterTech News OutSystems får tre priser inom low code-utveckling 2022

OutSystems får tre priser inom low code-utveckling 2022

Publicerat av: Redaktionen

Applikations- och mjukvaruutvecklaren OutSystems har erkänts av tre inflytelserika teknikbranschexperter för sitt arbete inom low code.

Företaget prisades nyligen för bästa applikationsutvecklingsprodukten 2022 i SIIA CODiE Awards, utsågs till ledare i Everest Groups PEAK Matrix®-bedömning och som 2022 års vinnare av ”Best in Show” i kategorin low codeoch digital omvandling i SD Times 100.

Everest Group utnämnde nyligen OutSystems till ledare i sin PEAK Matrix®-bedömning av plattformar för applikationsutveckling med lågkod.

– Marknaden för programvaror utvecklade med low code accelererar och under de kommande fyra till fem åren förväntas mer än 60 procent av applikationerna utvecklas med hjälp av plattformar för low code, säger Alisha Mittal, Practice Director på Everest Group.

– Interoperabilitet och AI-driven flexibilitet är några av de viktigaste styrkorna som har bidragit till att OutSystems placerar sig som ledare i Everest Groups PEAK Matrix®-bedömning av plattformar för applikationsutveckling med low code. OutSystems marknadsplats Forge har också ett stort lager av återanvändbara komponenter som uppfyller olika krav samtidigt som de möjliggör en snabbare time-to-market.

OutSystems utsågs även till den bästa applikationsutvecklingsprodukten 2022 som en del av de årliga SIIA CODiE Awards som tillkännagavs den 8 juni. CODiE Awards uppmärksammar de företag som tillverkar de mest innovativa produkterna inom affärsteknik i landet och världen.

– CODiE Awards 2022 lyfter fram de produkter och personer som drivit sina branscher framåt genom innovativa produkter och ledarskap i osäkra tider. Vi är stolta över att kunna ge erkännande till årets klass av CODiE Award-vinnare. De representerar verkligen de bästa av de bästa på en starkt konkurrensutsatt marknad i ständig utveckling, säger SIIA:s ordförande Jeff Joseph.

SD Times 100 erkände också OutSystems som 2022 års vinnare av ”Best in Show” i kategorin Low-Code och digital omvandling. Listan tittar på de bästa mjukvaruutvecklingsföretagen utifrån hur de presterade 2021. Det här är femte året i rad som OutSystems finns med på SD Times 100-listan.

OutSystems får tre priser inom low code-utvecklingOutSystems är en högpresterande utvecklingsplattform med low code som ger en visuell kodningsupplevelse, AI-automatisering och integration med hundratals tekniker för att ge utvecklare möjlighet att dramatiskt minska tid och tråkigheter i utvecklingsprocessen.

Eftersom applikationer fortsätter att skalas och kräver obevekliga förändringar är OutSystems plattform bevisligen i stånd att lyfta utvecklarens produktivitet utan att kompromissa med kodkvaliteten, vilket är det som skiljer företagets högpresterande lågkodsplattform från andra i branschen.

– Utvecklare letar efter sätt att arbeta med större smidighet och snabbhet så att de kan krossa sin backlog och förvandla affärsidéer till otrolig mjukvara, säger Robson Grieve, Chief Marketing Officer på OutSystems, och fortsätter:

– Som ett resultat av detta är högpresterande lågkodutveckling en växande, strategisk möjlighet för organisationer av alla storlekar att skapa applikationer som har en väsentlig inverkan på deras verksamhet. Erkännandet från SIIA, Everest Group och SD Times är ett bevis på vårt teams obevekliga fokus på att förändra sättet som organisationer bygger verksamhetskritiska appar och de transformativa resultat som våra kunder upplever med OutSystems.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>