Hem Nyheter OutSystems ger fler användare möjlighet att skapa digitalt värde med nya funktioner

OutSystems ger fler användare möjlighet att skapa digitalt värde med nya funktioner

Publicerat av: Redaktionen

OutSystems, marknadsledande inom verktyg för applikationsutveckling genom low-code, presenterar flera nya funktioner i sin utvecklingsplattform.

OutSystems ger fler användare möjlighet att skapa digitalt värde med nya funktioner 3De nya funktionerna ger användare möjlighet att programmera med no-code-verktyg, så att att en större del av organisationen kan vara med och ta fram nya applikationer, förbättra kundupplevelsen och automatisera repetitiva och manuella processer.

OutSystems har gjort sig kända för sina verktyg för low-code-utveckling, ett snabbväxande koncept som sänker trösklarna för att bidra till att utveckla lösningar och applikationer med en stark marknadstillväxt.

Detta bidrar både till att minska effekterna av den globala bristen på utbildade IT-experter, och har andra positiva effekter: För att undvika problem med skugg-IT samt för att säkerställa såväl kvalitet som att applikationerna håller rätt säkerhetsnivå behåller IT-avdelningen hela tiden kontrollen, samtidigt som utvecklare kan åstadkomma mer resultat med mindre arbete.

I den nya versionen har man lagt in nya funktioner som gör det möjligt för utvecklare utan IT-bakgrund att bygga ett stort antal olika typer av applikationer.

Det innebär att utvecklare och medarbetare utan programmeringskunskap kan arbeta sida vid sida, eller var för sig, med att ta fram nya affärsapplikationer.

”Vi vill hjälpa applikationsutvecklare att bygga alla möjliga lösningar med våra verktyg, inklusive affärskritiska applikationer. Genom att expandera vårt erbjudande till att även möjliggöra no-code kommer att ge fler personer möjlighet att bidra med sin erfarenhet och expertis i organisationens digitaliseringsarbete”, säger Ilkka Vanhanen, Nordenchef på OutSystems.

OutSystems presenterade dessutom nya funktioner till sin plattform som gör det möjligt för alla organisationer att utveckla applikationer av hög kvalitet, för flera plattformar, snabbt och enkelt. Bland de nya verktygen finns exempelvis Workflow Builder som gör det möjligt att automatisera och effektivisera arbetsflöden samt ett AI-baserat beslutsstöd.

”Med uppgraderingarna av vår plattform kan digitaliseringsarbetet fortsätta att utvecklas och växa, utan att bromsas upp av den rådande globala bristen på IT-specialister. De nya funktionerna säkerställer att alla kan vara med i arbetet med att utveckla nya applikationer som bidrar till att stärka verksamhetens konkurrenskraft”, säger Paulo Rosado, vd på OutSystems.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>