OutSystems hyllas tillsammans med Google, Slack och Adobe

Boston och Atlanta, G2 Crowd är en populär webbtjänst för utvärderingar av mjukvaror för företag, gjorda av användare.

OutSystems hyllas tillsammans med Google, Slack och Adobe 1När G2 Crowd presenterar listor som går under samlingsnamnet ”2019 Best Software Companies” finns OutSystems med på fjärde plats i kategorin Snabbast växande produkter 2019. Underlaget för utmärkelserna utgörs av fler än 270 000 utvärderingar gjorda av användare.

Att OutSystems figurerar i sådana här sammanhang beror självklart på att man är leverantören av den ledande low-code-plattformen för snabb mjukvaruutveckling, globalt. Plattformen gör det möjligt att bygga företagsapplikationer snabbt, effektivt och billigt. OutSystems är den enda leverantören av low-code-plattformar på listan.

̶ Det är väldigt roligt att det är feedback från användare som ligger till grund för den här utmärkelsen. De överväldigande positiva omdömena visar hur mycket värde vår teknik ger till våra kunder, säger Paulo Rosado, vd på och grundare av OutSystems.

̶ Det här är ingen subjektiv lista som gjorts av ett fåtal personer. Vi har analyserat fler än fyra miljoner datapunkter för att kunna avgöra vilka produkter och leverantörer som lyckas bäst med att hjälpa sina kunder att uppnå full potential, säger Godard Abel, vd på G2 Crowd.

G2 Crowds Best Software Awards är den definitiva listan över världens mjukvaruföretag och deras produkter. Eftersom det är användare som fäller avgöranden visar listan i vilken utsträckning leverantörerna tillhandahåller användbara produkter.

De fler än 270 000 utvärderingarna, av nästan 60 000 mjukvaruprodukter, har alla granskats av människor, inte av maskiner. Det gör att man kan säkerställa att de är äkta.

https://www.g2crowd.com/products/outsystems/reviews

Här är ett urval av de positiva omdömen som OutSystemsanvändare lämnat till G2 Crowd under 2018:

  • ”OutSystems representerar både nutid och framtid vad gäller utveckling”.
  • ”Den största fördelen är supersnabba utvecklingscykler. Det tar oftast längre tid för användare att beskriva de funktioner de behöver, än det tar för mig att generera fungerande prototyper som de kan testa.”
  • ”Vi har gjort allt från att modernisera gamla system, till att effektivisera pappersbaserade processer och förbättra kontakter med kunder, leverantörer och partner. Vi har löst många olika affärsproblem och levererat äkta värde till våra kunder, med återbetalning för projekt på bara några månader.”