OutSystems uppnår rekordintäkter under 2018 tillsammans med framgångsrika kunder

OutSystems redovisade en ökning med 66 procent i årligt återkommande intäkter för 2018. Det är den tredje årliga ökningen i rad, vilket leder till en intäkt på över 100 miljoner dollar i år.

OutSystems uppnår rekordintäkter under 2018 tillsammans med framgångsrika kunder 1OutSystems lade till hundratals nya kunder och nästan 60 000 nya utvecklare år 2018. Toyota, Logitech, Deloitte, Ricoh, Schneider Electric och GM Financial är alla exempel på företag som framgångsrikt använder OutSystems low-code plattform för att snabbt utveckla anpassade applikationer som digitaliserar och differentierar sin verksamhet.

– Den framgång som våra kunder har påskyndat genom sina digitala omvandlingsinitiativ med vår low-code plattform är inspirerande, säger Paulo Rosado, VD och grundare av OutSystems, och tillägger: Efterfrågan på low-code plattformar har aldrig varit större, och vi ser fram emot ytterligare ett år med enorm tillväxt och adoption av vår plattform.

Kundernas feedback har nyligen drivit OutSystems till erövra Gartner Peer Insights Customers Choice 2018-beteckningar inom både mobil utveckling och högproduktiva aPaaS.

– Vi är stolta över att kunder som använder vår low-code plattform kan uppfinna, generera intäkter och förbättra produktiviteten. Våra kunder överraskar och gläder oss varje dag med sina varierande sätt att använda vår plattform. Detta driver vårt åtagande till att leverera kompletta low-code lösningar på en plattform utan begränsningar. Det säger Paulo Rosado.

Plattformen stöder det bredaste utbudet av företagsapplikationer. Vissa kunder använder den för att leverera projektkritiska, effektiva, pålitliga och kompatibla lösningar som ersätter äldre och omoderna ERP/CRM system. Andra har byggt mobil- och webbapplikationer för interna processer, fälttjänster och frontlinjen, vilket dramatiskt förbättrar medarbetarnas effektivitet och tillfredsställelse.

Den starkaste tillväxten 2018 har varit hos företag som använder OutSystems för att utveckla B2C-kundupplevelser för online banker, kontoinlämning och självbetjäning, ökad kundnöjdhet samt skapande av nya intäktsströmmar som springer ifrån konkurrenterna.