Paessler lanserar nytt partnerprogram: Uptime Alliance
Hem Nyheter Paessler lanserar nytt partnerprogram: Uptime Alliance

Paessler lanserar nytt partnerprogram: Uptime Alliance

Publicerat av: Redaktionen

Nätverksövervakningsspecialisten Paessler lanserar ett nytt partnerprogram: Uptime Alliance.

Paessler lanserar nytt partnerprogram: Uptime Alliance 1

Christian Twardawa, VD för Paessler

Syftet göra det enkelt för återförsäljare att ta fram rätt erbjudande till kund genom att vägleda vilka program som integrerar väl med Paesslers övervakningsverktyg PRTG Network Monitor. För teknikparterns innebär partnerprogrammet det att de får ett ramverk för att integrera sina produkter med PRTG.

– Vi samarbetar med våra partners för att säkerställa 100 procent upptid. När viktiga system går ner kan stora skador uppstå. Nu kan vi erbjuda sömlös integrering med PRTG Network Monitor, något vi hoppas kommer att uppskattas av våra partners och gemensamma kunder, säger Christian Twardawa, VD för Paessler.

Paesslers PRTG Network Monitor är en kraftfull, prisvärd och lättanvänd enhetlig övervaknings-lösning som används av fler än 200 000 systemansvariga över hela världen. Med PRTG kan den systemansvariga övervaka hälsan och prestandan för hela infrastrukturen, inklusive nätverk, system, hårdvara, applikationer och enheter – allt i realtid – med mer än 200 förkonfigurerade sensorer. PRTG skickar varningar när prestandatrösklarna (som den ansvarige själv definierar) har nåtts, eller när det uppstår problem som påverkar nätets övergripande skick.

Paessler erbjuder redan idag sensorer som är nyckelfärdiga för att fungera tillsammans med några av de mest kända och mest respekterade IT-varumärkena. Paessler är medlem i Cisco Solution Partner Program, HPE Technology Partner Program, NetApp Alliance Partner Program och VMware’s Technology Alliance Partner (TAP) -programmet.

Uptime Alliance hämtar inspiration från den här typen av samarbeten som kan skapa nya användningsområden för PRTG och därmed ge nya synergier och affärsmöjligheter för partners och kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>