Hem Nyheter Paessler lanserar PRTG PLUS – en prenumerationslicens för stora företag

Paessler lanserar PRTG PLUS – en prenumerationslicens för stora företag

Publicerat av: Redaktionen

Paessler AG, specialisten på IT-övervakning, har tagit fram en prenumerationslicens för stora företag som behöver kunna övervaka 5 000 enheter eller fler.

Paessler lanserar PRTG PLUS – en prenumerationslicens för stora företag 2

Steven Feurer, CTO på Paessler

Lösningen, PRTG PLUS, kommer att säljas via Paesslers PRTG PLUS-partners. Paessler söker nu aktivt nya partners med erfarenhet av storskaliga installationer som kan ansluta sig till Pesslers kanal-community.

– När vi talar med kunder som övervakar tiotusentals enheter märker vi ett behov av mer integrerad support. Kunderna vill ha en lösning som bygger på PRTG:s starka grund men som också enkelt klarar storskaliga installationer. Det är här som våra PRTG PLUS-partners kommer in med sitt professionella tjänsteerbjudande, säger Steven Feurer, CTO på Paessler.

Paessler tar emot partneransökningar från återförsäljare och systemintegratörer med erfarenhet av storskaliga övervakningsinstallationer som vill ansluta sig till Paesslers starka globala community där över 4000 partners ingår.

– Våra PRTG PLUS-partners är viktiga för att säkra att vår övervakning driftsätts på bästa sätt i de här större IT-miljöerna. Vi satsar nu på att stödja dem i deras arbete genom våra kanaler för premiumsupport.

De viktigaste fördelarna för partners som säljer PRTG PLUS är:

  • Förmågan att designa mycket större installationer av PRTG med flexiblare arkitektur
  • Närmare partnersamarbete med Paessler inklusive premiumsupport
  • Fast prissättning per sensor, per år, med möjlighet till årsvis fakturering

– Den största enskilda löpande licens som erbjudits tidigare, PRTG XL5, kan skalas upp till 50 000 sensorer över fem PRTG-kärnservrar. Användare som vill övervaka fler än 5 000 enheter har därför behövt teckna flera licenser. Med PRTG PLUS försvinner behovet av flera licenser när nu en enda OpEx-baserad licens kan användas till så många servrar som krävs med så många sensorer som krävs, säger Steven Feurer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>