Palo Alto Networks förstärker sitt partnerprogram NextWave
Hem Säkerhet Palo Alto Networks förstärker sitt partnerprogram NextWave

Palo Alto Networks förstärker sitt partnerprogram NextWave

Publicerat av: Redaktionen

Partners får nya möjligheter till specialisering, för att på så vis kunna skilja ut sig och möta kundernas behov av digital transformation.

Palo Alto Networks förstärker sitt partnerprogram NextWave

IT-säkerhetsleverantören Palo Alto Networks presenterar nu version 3.0 av sitt partnerprogram NextWave.

Den senaste versionen innehåller en rad förbättringar, nya incitament och fler utbildningar.

Next Wave 3.0 är designat för att Palo Alto Networks partners ska kunna få full nytta av företagets samtliga tekniker, och därmed möta kundernas behov av säker digitalisering. Palo Alto Networks partners ska få bättre möjlighet att skapa tillväxt genom att differentiera sina tjänster och öka sin expertis inom säkerhet.

Palo Alto Networks fortsätter att expandera sin integrerade plattform med moln-, nätverks- och AI-drivna tjänster, för att möta kundernas behov på en snabbrörlig marknad. Framför allt handlar det om att verksamheter behöver skydda sig mot alltmer sofistikerade cyberattacker, och därför bygger de ut sin konnektivitet, de expanderar sina möjligheter i molnet och de använder sig av automatiserade säkerhetslösningar. Palo Alto Networks ekosystem med partners och deras kompletterande lösningar blir viktig, för att kunderna ska kunna implementera den bästa säkerhetsarkitekturen.

NextWave 3.0 kommer att:

● Göra det möjligt för partners att differentiera sig med sina specialiteter – Palo Alto Networks partners kan utöka sin expertis inom säkerhet genom tre nya specialinriktningar inom Prisma SASE (Prima Access och Prisma SD-WAN, tidigare CloudGenix), Prisma Cloud och Cortex XDR/XSOAR. De nya specialiseringarna inkluderar nya utbildningar och certifieringar.
● Öka lönsamheten för partners – Palo Alto Networks introducerar även tre nya incitamentsformer för de ovan nämnda specialiseringarna. För partners på nivån NextWave Innovator tillkommer dessutom ytterligare nya incitament samt nya rabatter.
● Utökat incitamentsprogram – Palo Alto Networks utökar det existerande programmet för alla produkter, inklusive förlängd partnerlevererad support för fler produkter. Dessutom tillkommer nya utbildningspoäng, och att partners nu kan agera återförsäljare för Prisma Cloud.
● Ge nya möjligheter och vägar för partners – Det tillkommer en rad nya vägar för partners att utöka eller upprätthålla sin NextWave-status.

”I takt med att verksamheter fortsätter sin digitala transformation finns det alltmer som behöver säkras, till exempel i molnet och i fråga om IoT-enheter. Verksamheterna behöver partners som kan hjälpa dem att navigera den komplexitet som uppstår”, säger Hannah Wright, ansvarig för försäljningskanalen i Norra Europa.

“I Sverige har vi hjälpt våra partners att skynda på sin specialisering i samarbete med Palo Alto Networks. Det är spännande att vi nu kan ta ännu ett steg för att hjälpa våra partners att växa på sin marknad. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på deras expertis”, fortsätter hon.

Palo Alto Networks NextWave partnerprogram omfattar cirka 6 500 partners runt om i världen. Idag har över 18 000 partneranställda mer än 40 000 olika tekniska certifieringar från Palo Alto Networks.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>