Palo Alto Networks förvärvar Evident.io
Hem Säkerhet Palo Alto Networks förvärvar Evident.io

Palo Alto Networks förvärvar Evident.io

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Palo Alto Networks stärker nu sin fokus på molnsäkerhet genom att förvärva Evident.io, ett företag som är ledande inom säkerhet för infrastruktur för molntjänster.

Palo Alto Networks förvärvar Evident.io 2Palo Alto Networks betalar 300 miljoner dollar för det amerikanska företaget.

Förvärvet är planerat att slutföras under Palo Alto Networks tredje fiskala kvartal, som tar slut i april. Grundarna av Evident.io, Tim Prendergast och Justin Lundy, kommer framöver arbeta inom Palo Alto Networks.

Många säkerhetslösningar är designade för traditionella datacenter och är inte anpassade för publika molntjänster. Sedan tidigare har Palo Alto Networks satsat på lösningar för dessa molntjänster. Evident.io kan utvidga Palo Alto Networks säkerhetsfunktioner och kommer integreras med Palo Alto Networks existerande erbjudande för säkerhet i molnet.

Syftet är att göra det enklare att utveckla och implementera nya applikationer i molnet, utan att kompromissa med säkerheten. Det blir också möjligt att kontinuerligt säkerställa regelefterlevnaden i molnet.

”Företag kommer bli allt mer fokuserade på molnet i framtiden, och de kommer behöva preventiva säkerhetsmetoder som är särskilt utformade för detta. Med Evident som en del av vår plattform kommer Palo Alto Networks vara den enda leverantören som kan erbjuda ett komplett molnerbjudande. Vi kan då möta de viktigaste säkerhetsbehoven för dagens molnsatsande företag”, säger Mark McLaughlin, vd och styrelseordförande i Palo Alto Networks.

”Jag och Justin är mycket nöjda med att bli en del av Palo Alto Networks team. Vi grundade Evident.io för att skydda infrastruktur och tjänster för det publika molnet åt våra kunder, samtidigt som lösningen inte får hindra innovation. Kombinationen av Evident.io och Palo Alto Networks kommer ge kunderna möjlighet att bli bättre, snabbare och säkrare i molnet.”, säger Tim Prendergast, medgrundare och vd för Evident.io.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>