Palo Alto Networks introducerar ny tjänst för användaranalys
Hem Säkerhet Palo Alto Networks introducerar ny tjänst för användaranalys

Palo Alto Networks introducerar ny tjänst för användaranalys

Publicerat av: Redaktionen

Palo Alto Networks lanserar nu Magnifier, en molnbaserad programvara för att analysera användarbeteende på nätverk, klienter och i molnet.

Palo Alto Networks introducerar ny tjänst för användaranalys 3Magnifier använder maskininlärning och applicerar den på all tillgänglig data för att på så sätt upptäcka och förebygga riktade IT-attacker såväl som interna överträdelser samt hitta klienter med säkerhetsbrister.

En IT-attack som gör att obehöriga får tillgång till ett nätverk kan leda till att känsliga data stjäls eller förstörs. En attack kan också vara något som gör att nätverket infiltreras i flera månader eller år utan att det upptäcks. Tanken med Palo Alto Networks Magnifier är att den automatiskt kan identifiera och förebygga attacker som kommer inifrån nätverket.

”Magnifier automatiserar processen med att förebygga IT-attacker genom att integrera en funktion för beteendeanalys i vår säkerhetsplattform. Detta kommer göra det möjligt för säkerhetsansvariga att förbättra sina skydd samtidigt som de kan spara tid och pengar. De kan med hjälp av maskininlärning automatiskt identifiera potentiella IT-attacker i förväg, så att de kan stoppas.”, säger Lee Klarich, produktchef, Palo Alto Networks.

Magnifier underlättar jakten på hot genom att automatiskt övervaka misstänkt beteende. På så sätt kan den se vilka processer som är inblandade i det misstänkta beteendet. Den kan därefter analysera processerna med hjälp av den molnbaserade hotanalystjänsten Palo Alto Networks WildFire och avgöra om processerna är en del av en attack.

Magnifier är en prenumerationsbaserad tjänst som kommer finnas tillgänglig på marknaden från i februari i år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>