Palo Alto Networks introducerar nyheter som höjer säkerheten för företag
Hem Säkerhet Palo Alto Networks introducerar nyheter som höjer säkerheten för företag

Palo Alto Networks introducerar nyheter som höjer säkerheten för företag

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsleverantören Palo Alto Networks lanserar nu en rad tekniska innovationer som gör det lättare för återförsäljare att hjälpa verksamheter implementera en Zero Trust-säkerhetsstrategi i hela sitt nätverk.

Palo Alto Networks introducerar nyheter som höjer säkerheten för företagMed lanseringen hjälper företaget försäljningskanalen att svara på den efterfrågan som finns i fråga om att få hjälp med att implementera så kallad Zero Trust-säkerhet.

En efterfrågan som hänger ihop med att Zero Trust har blivit de facto-standarden för att skydda kunder från ransomware.

Stuart Taylor, partneransvarig för Europa på Palo Alto Networks kommenterar:
”Genom att stärka vårt Zero Trust-erbjudande möjliggör vi på Palo Alto Networks att våra partners i NextWave-programmet kan fortsätta differentiera sitt erbjudande inom nätverkssäkerhet. På så sätt kan de skydda sina kunder mot de mest avancerade cyberattackerna, som annars är svåra att bemöta. Vi lanserar nu PA-400, våra minsta brandväggar med maskininlärning. Våra partners kan använda nyheterna för att implementera Zero Trust-strategin på mindre företag och företag som är utspridda på många filialer. Detta är viktiga fokusområden för våra partners över hela Europa, och de kommer nu få möjlighet att höja säkerheten för många av våra gemensamma kunder.”

Nyheterna kan sammanfattas som en rad innovationer inom SaaS-säkerhet, avancerad URL-filtrering, DNS-säkerhet och Cloud Identity Engine. Nyheterna gör det enklare att ge säker tillgång till applikationer i molnet, säker access för användare och minskad risk för zero-day attacker.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>