Palo Alto Networks introducerar Prisma SASE
Hem Nyheter Palo Alto Networks introducerar Prisma SASE

Palo Alto Networks introducerar Prisma SASE

Publicerat av: Redaktionen

Palo Alto Networks presenterar idag Prisma® SASE, som sammanför Prisma Access och Prisma SD-WAN till en integrerad molnlevererad tjänst med branschledande nätverkssäkerhet och nästa generations SD-WAN.

Lösningen säkerställer att organisationer förblir säkra och produktiva i en tid där arbetare sömlöst rör sig mellan traditionella kontorsmiljöer, hemmakontor och mobilt arbete. Palo Alto Networks är en erkänd branschledare inom SASE med närmare 2 500 SASE-kunder och introducerar nu ytterligare innovationer för Prisma SASE – vilka inkluderar SD-WAN med integrerad 5G för att påskynda SASE-distributioner till filialer och ADEM för att ge en förbättrad digital upplevelse för användare, oavsett plats.

Enligt den nyligen släppta rapporten State of Hybrid Workforce Security 2021 har 61% av alla organisationer kämpat för att tillhandahålla nödvändig säkerhet vid distansarbete – vilket påskyndar det kritiska behovet av SASE för att förbättra säkerhet, anslutning och produktivitet för så kallade hybridarbetare.Palo Alto Networks introducerar Prisma SASE

”Hybridarbete är här för att stanna och organisationer behöver en lösning som gör det möjligt för dem att säkra alla applikationer som används av sina anställda i sitt nätverk oavsett plats”, säger Anand Oswal, senior vice president of products, Firewall as a Platform på Palo Alto Networks.

”Prisma SASE är en massivt distribuerad molntjänst som tillhandahåller branschens mest kompletta SASE-lösning på marknaden, vilket gör det extremt enkelt för organisationer att skala och säkra sin hybridarbetskraft samtidigt som de levererar en exceptionell användarupplevelse.”

Prisma SASE introducerar nya funktioner som exempelvis:

  • Nya paket-SKU:er, vilket gör det enklare för kunderna att börja använda SASE. Prisma SASE konvergerar Zero Trust Network Access (ZTNA), Cloud Secure Web Gateway (SWG), Cloud Access Security Broker (CASB), Firewall as a Service (FWaaS) och SD-WAN till en enda lösning.
  • Ny SD-WAN-enhet med integrerad 5G (ION 1200), som erbjuder organisationer möjligheten att leverera 5G WAN-anslutning till filialnät som en del av Prisma SASE-lösningen, inklusive möjligheten att köra aktiva/aktiva 5G WAN-gränssnitt för operatörsredundans.
  • Nya CloudBlades-integrationer, inklusive ServiceNow, Microsoft Teams och Zoom för förbättrat hybridarbete. CloudBlades är en plattform som ger organisationer möjlighet att integrera olika molntjänster i Prisma SASE-lösningen via API:er.
  • Branschens enda SASE-native Autonomous Digital Experience Management, som introducerar en ny digital upplevelse för alla användare och filialer uppkopplade till Prisma SD-WAN (introducerades tidigare 2021 för mobilanvändare på Prisma Access) samtidigt som den ger insyn i molninfrastrukturprestanda, applikationsprestanda och användartrafikövervakning.
  • Integrerad Cloud Secure Web Gateway med omarbetade arbetsflöden för konfiguration, vilket ger mycket enkla och lättdefinierade regler för webbsäkerhet med fördefinierade rekommendationer och kontinuerliga utvärderingar för att tillgodose behoven hos en hybrid arbetskraft.

”Organisationer distribuerar aktivt applikationer över datacenter, offentliga moln och även för hemmakontor, företag och på mer avlägsna platser. Dessa miljöer driver behovet av säker anslutning. Faktum är att ESG -forskning identifierade att högsta nätverksprioritet för organisationer år 2021 är att säkerställa en tätt integrerad nätverks- och säkerhetslösning”, säger Bob Laliberte, senior analyst på ESG.

Palo Alto Networks Prisma SASE gör det möjligt för organisationer att uppfylla det kravet genom att leverera en tätt integrerad och omfattande säker lösning som kombinerar säkerhet, nätverk och digital upplevelsehantering. Detta inkluderar möjligheten att utnyttja aktiv 5G trådlös WAN med bärarredundans i den nya ION-1200-lösningen, vilket lyfter fram dess roll som en branschinnovatör.”

”Med Prisma SD-WAN har vi kunnat omvandla våra butiker och möjliggöra helt nya sätt att interagera med våra kunder, vilket ger en sömlös upplevelse mellan online- och butikshandel”, säger Tommy Meek, Chief Information Officer på Aaron’s , en ledande omnichannel-leverantör av konsumentelektronik med mera. ”Att kombinera Prisma SD-WAN med Prisma Access för att tillhandahålla SASE-funktioner tror vi kan påskynda den digitala transformationen för organisationer som vår.”

”AT&T har en avgörande roll för att hjälpa företag att transformera sitt nätverk och säkerhetsinfrastruktur genom SASE”, säger Rupesh Chokshi, VP, AT&T Cybersecurity. ”Palo Alto Networks utgivning av Prisma SASE överensstämmer med vår strategi för att ansluta och skydda användare i stor skala.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>