Palo Alto Networks och Google Cloud utvecklar sitt samarbete
Hem Säkerhet Palo Alto Networks och Google Cloud utvecklar sitt samarbete

Palo Alto Networks och Google Cloud utvecklar sitt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsleverantören Palo Alto Networks och Google Cloud presenterar nu Cloud IDS (Intrusion Detection System), en gemensamt utvecklad nätverkshotdetekteringstjänst för att hjälpa molnkunder att lösa kritiska utmaningar inom nätverkssäkerhet.

Cloud IDS har byggts med Palo Alto Networks teknik för hotdetektering och ger en enkel, molnbaserad nätverksbaserad upptäckt av hot.

Det här ger Google Cloud-kunder en effektiv säkerhetslösning som kan initieras med bara några få klick. Den nya tjänsten är resultatet av ett årslångt gemensamt utvecklingsarbete som genomförts av Google och Palo Alto Networks, med fokus på att kombinera den bästa säkerheten i Palo Alto Networks lösningar med den lättanvända, skalbara infrastrukturen i Google Cloud.

”Företag satsar allt mer på molnet och en av de mest grundläggande faktorerna för framgång är säkerheten”, säger Nikesh Arora, styrelseordförande och VD för Palo Alto Networks. ”Vi har haft ett fantastiskt bra samarbete med Google under de senaste tre åren. Vi kan nu säkerställa att våra gemensamma kunder får en enkel och säker resa till molnet. Den här tjänsten tar våra lösningar till nya nivåer. ”

”Kunder kräver kompromisslös säkerhet som är enkel att implementera och lätt att hantera. Vi byggde Cloud IDS för att möta dessa krav genom att sammanföra Palo Alto Networks bästa säkerhetslösning med Googles säkra och skalbara infrastruktur, säger Thomas Kurian, VD för Google Cloud. ”Detta är ett av många sätt som Google Cloud och Palo Alto Networks samarbetar för att leverera lösningar som löser våra kunders säkerhetsutmaningar.”

Palo Alto Networks och Google Cloud utvecklar sitt samarbeteSedan 2018 har Google Cloud och Palo Alto Networks samarbetat för att skydda kundernas applikationer och data när de migrerar till molnet. Först kom stöd Palo Alto Networks VM-Series Virtual Next-Generation Firewall (NGFW) i Google Cloud och sedan dess har Palo Alto Networks och Google byggt upp många produktintegrationer, inklusive de mellan Cortex® XSOAR, VM-serien, Google Cloud Security Command Center, Chronicle och Google Cloud Network Connectivity Center. Företagen har också tagit fram en gemensam referensarkitektur för att hjälpa kunder att säkra sina Google Cloud-miljöer enligt best practice.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>