Palo Alto Networks och Siemens i samarbete
Hem Säkerhet Palo Alto Networks och Siemens i samarbete

Palo Alto Networks och Siemens i samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Palo Alto Networks , den globala ledaren för cybersäkerhet, tillkännagav idag förlängningen av sitt teknologiska partnerskap med Siemens för att förbättra säkerheten för verksamhetskritiska nätverk och förhindra hotet från cyberattacker mot kritisk infrastruktur.

Företagen kommer att integrera Palo Alto Networks VM-Series Virtual Next-Generation Firewalls och Siemens Ruggedcom Multi-Service Platforms för att möjliggöra kontinuerligt skalbar hårdvara som gör det möjligt för kunder att arbeta med en konsekvent säkerhetspolicy för infrastruktur såsom IT, kritiska OT och industriella kontrollsystem (ICS).  

”Kritisk infrastruktur, som smarta kraftstationer, intelligenta transportsystem, trafiksignalering och privata bredbandsportar på avlägsna platser är otroligt utmanande att säkra eftersom systemen är mycket distribuerade, komplexa och ofta belägna i mycket tuffa miljöer. Men att säkra dessa system är ytterst viktigt eftersom de i sig är högprofilerade mål för cyberattacker, med effekter som går utöver ekonomiska konsekvenser, säger Anand Oswal, senior vice president of network security på Palo Alto Networks. ”Genom att kombinera vår nästa generations brandväggsteknik med Siemens erfarenhet av industriella kontrollsystem och unika miljöer kan företag skydda sina industriella kontrollsystem och annan nyckelinfrastruktur utan att kompromissa med säkerhet, prestanda eller förmåga att skala.”

Palo Alto Networks och Siemens i samarbete”Våra nätverkskomponenter från Ruggedcom har varit stöttepelaren i kritiska infrastrukturnätverk i tuffa miljöer, vilket har hjälpt oss att bygga en djup förståelse för deras unika utmaningar och krav”, säger Jeremy Bryant, general manager, Siemens Ruggedcom. ”Genom att lägga till Palo Alto Networks VM-Series brandväggar till vår plattformsstrategi förbättrar vi vår portfölj av cybersäkerhetslösningar ytterligare. Denna integrerade hårdvaru- och mjukvarulösning erbjuder våra kunder ett fältbeprövat sätt att säkra även de äldre enheterna i deras nätverk och uppnå regulatoriska krav, efterlevnad och förbättrad säkerhetsställning för verksamhetskritiska applikationer.”

Palo Alto Networks VM-Series virtuella brandväggar erbjuder klassledande säkerhet, kan sömlöst distribueras i vilken virtuell miljö eller molnmiljö som helst och är mycket skalbara. De skyddar all trafik, inklusive krypterad trafik baserat på hela sammanhanget som inkluderar användaridentitet, applikationsidentitet och enhetsidentitet, och stoppar moderna cyberhot med hjälp av inbyggda säkerhetstjänster. Centraliserad hantering gör det enkelt att utöka skyddet och säkerheten till industriella system varhelst Siemens Ruggedcom RX1500 Multi-Service Platform är utplacerad.

Ruggedcom APE1808 för Ruggedcom RX1500 Multi-Service Platform är en kompakt men ändå kraftfull industriell applikationsvärdplattform för tredjepartsapplikationer som gör det möjligt för industrikunder att skydda HMI, tekniska arbetsstationer och fältenheter som är belägna i områden med tuffa miljöer. De ML-drivna virtuella brandväggarna i VM-serien fungerar som en perimetergateway i dessa scenarier och använder segmentering och policyer som gör det möjligt för operatörer att styra applikationer som kommunicerar över olika undernät för att blockera laterala hotrörelser och uppnå regelefterlevnad. I andra scenarier kan Ruggedcom RX1500 med APE1808 användas för att tillhandahålla övervakning på applikationsnivå för kontrollcenter som kör SCADA-system.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>