Palo Alto Networks presenterar banbrytande säkerhetslösningar på Ignite ’21
Hem Säkerhet Palo Alto Networks presenterar banbrytande säkerhetsinnovationer på Ignite ’21

Palo Alto Networks presenterar banbrytande säkerhetsinnovationer på Ignite ’21

Publicerat av: Redaktionen

Palo Alto Networks visade idag upp ett pärlband av för branschen helt nya säkerhetsinnovationer vilka ämnar hjälpa organisationer att skydda en snabbt växande attackyta.

Inför en publik på 26 000 personer under konferensen Ignite ’21 presenterade cybersäkerhetsledaren banbrytande lösningar inklusive Prisma Cloud 3.0, den första integrerade plattformen för att säkra hela applikationens livscykel, och nästa generations CASB (Cloud Access Security Broker), vilket höjer ribban för SaaS-säkerhet i en tid då många företag och organisationer lär sig hantera kraftigt ökande SaaS-användning tack vare nya hybridarbetslösningar.

Palo Alto Networks tillkännagav också Cortex eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Partner Specialization, som kombinerar sin banbrytande Cortex XDR 3.0-lösning med hanterade tjänster från fler än 15 partners – allt för att stärka kundernas säkerhetsarbete.

”I takt med den stora övergången till en hybrid arbetsstyrka och den hastiga anpassningen till ökat arbete gentemot molnet har sättet vi arbetat på förändrats”, säger Lee Klarich, produktchef på Palo Alto Networks. ”Denna omvandling har snabbt ökat organisationers attackyta och cyberbrottslingar drar fördel av detta. De goda nyheterna? Detta är ett problem vi kan lösa. Sedan starten har vi förnyat oss för att tillhandahålla transformativa skydd för att säkra våra kunder. Från att avtäcka nästa generations CASB som ser och säkrar alla SaaS-applikationer till att utöka Prisma Cloud för att lägga till kod till runtime-säkerhet, fortsätter vi med dagens utannonseringar att förbereda våra 85 000 kunder för vad som händer härnäst med innovationer som är både heltäckande och bäst i klassen.”

Palo Alto Networks tillkännagav nya säkerhetslösningar och partnerprogram som utökar och förbättrar bredden av erbjudanden över sina plattformar, såväl som nya tjänster från Unit 42 Threat Intelligence and Security Consulting, inklusive:

Prisma Cloud 3.0: En integrerad plattform som säkrar hela applikationens livscykel
Prisma® Cloud 3.0 förbättrar avsevärt organisationers hela molnsäkerhetsställning genom att minska säkerhetsrisken under aktiv drift. Med en kundbas som redan inkluderar 77% av alla Fortune 100-företag erbjuder den mest kompletta Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) nu även organisationer molnkodsäkerhet för att bädda in kritiska skydd i utvecklingsprocessen, agentfri säkerhet för att komplettera befintligt, agentbaserat skydd samt även Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) för Microsoft Azure. Läs mer här.

Nästa generations CASB hjälper organisationer att hålla sig säkra när SaaS-användningen ökar explosivt 
Nästa generations CASB från Palo Alto Networks höjer ribban inom SaaS-säkerhet för att tillgodose behoven från dagens hybridarbetsplatser. Det har utvecklats för att säkra molnapplikationer, särskilt moderna samarbetsverktyg (som äldre SaaS-säkerhet inte kan skydda) och bidrar till säker SaaS-användning genom att automatiskt säkra nya applikationer, noggrant skydda känslig data i realtid och stoppa kända och okända hot med klassledande upptäckt och förebyggande av hot. Läs mer här.

WildFire Advanced Malware Analysis: Tillgänglig som ett fristående API för den nya digitala eran
För att möta säkerhetsbehoven hos organisationer som interagerar med kunder på nya sätt online presenterar Palo Alto Networks WildFire – molnbaserad hotanalys i form av en fristående produkt. Det är en av de mest avancerade lösningarna för analys av skadlig programvara i världen, drar nytta av delad data från över 80 000 kunder och gör det möjligt för organisationer att införliva WildFires kapacitet i en mängd olika användningsfall, inklusive att säkra onlineportalerna där slutanvändarna interagerar alltmer med företag och regeringar – vilket förhindrar dem från att bli måltavlor för skadlig programvara. Läs mer här.

eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Specialization släpper lös Cortex XDR till fler kunder 
Palo Alto Networks presenterar banbrytande säkerhetslösningar på Ignite ’21Nya Cortex XMDR Specialization är svaret på marknadens törst efter Palo Alto Networks banbrytande detektions- och responslösning Cortex XDR 3.0. Denna gör det möjligt för MSSP-partners att kombinera Cortex XDR med sina erbjudanden om hanterade tjänster – vilket hjälper kunder att effektivisera driften av Security Operations Center (SOC) och snabbt mildra cyberhot. Med certifiering och utbildning som nu är tätt integrerade med de nya fördelarna med XDR 3.0, har mer än 15 organisationer redan uppnått Cortex XMDR Specialization-status – inklusive CRITICALSTART, Orange Cyberdefense, PwC och Trustwave. Läs mer här.

Palo Alto Networks utökar partnerprogrammet för teknologiintegration
För att hjälpa partners med integrationen av Palo Alto Networks klassledande säkerhetslösningar presenterades betydande förbättringar av företagets partnerprogram. Programmet är ett av de största säkerhetsekosystemen i branschen, med 900 aktuella integrationer över nätverks- och molnsäkerhet och säkerhetsverksamhet. Läs mer här.

Unit 42 storsatsar på molnincidentrespons
Efter en ökning med 188 % av molrelaterade fall under de senaste tre åren meddelade Unit 42 en fördubbling av sin Cloud Incident Response-praxis för att tillhandahålla ett optimerat tillvägagångssätt för varje skede av molnincidentens livscykel, vilket resulterar i snabbare återhämtning för drabbade organisationer. På molnet specialiserade utredare och responsteam bestående av molnexperter använder avancerade molnsäkerhetsprodukter som Cortex XDR, Cortex Xpanse, Prisma Cloud och nya DFIR-metoder utformade för dynamiska molnincidenter, för att snabbt identifiera attackytor, åtkomstomfattning och riskdata. De ger också expertvägledning för saneringsåtgärder och kontrollförbättringar, vilket säkerställer att varje incident är helt innesluten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>