Palo Alto Networks Prisma Cloud får nya funktioner för heltäckande skydd för molntjänster
Hem NyheterMolntjänster Palo Alto Networks Prisma Cloud får nya funktioner för heltäckande skydd för molntjänster

Palo Alto Networks Prisma Cloud får nya funktioner för heltäckande skydd för molntjänster

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsleverantören Palo Alto Networks presenterar nu en rad förbättrade funktioner för Prisma Cloud, företagets molnsäkerhetslösning.

Palo Alto Networks Prisma Cloud får nya funktioner för heltäckande skydd för molntjänsterI och med dessa nyheter kan man erbjuda en träffsäker lösning för Web Application Firewall, avsedd för skydd av webbapplikationer och servrar i molnet. Prisma Cloud hanterar molnsäkerhet på ett skalbart, integrerat och automatiserat sätt. Att använda sig av en heltäckande säkerhetslösning minskar komplexitet och risker, eftersom lösningen kan hantera säkerheten för hela kedjan från utveckling, utrullning och drift av molntjänster.

”Kunder söker idag ett maximalt skydd som klarar att hantera alla lösningar och funktioner i molnet. Vi erbjuder fördelen av en fullständig säkerhetslösning som klarar att skydda hela spannet av molntjänster från infrastruktur till enskilda applikationer,” säger Varun Badhwar, VP för Prisma Cloud på Palo Alto Networks.

Prisma Cloud är uppbyggd av flera olika moduler som tillsammans erbjuder skydd för en rad typer av sårbarheter som är relevanta för molnlösningar. Flera av modulerna har nu uppdaterats. Bland nyheterna finns:

  • Hantering av botar: Prisma Cloud Web Application and API Security (WAAS) har fått fler funktioner för att hantera botar. Kunder kan definiera olika typer av access för olika typer av botar och lösningen klarar att hantera säkerhet för kända, okända och användardefinierade botar.
  • Avancerat skydd mot överbelastningsattacker: Prisma Cloud WAAS innehåller nu funktioner för att kontrollera och begränsa trafik för att skydda mot DoS-attacker som initieras mot applikationslagret.
  • Host Security med möjlighet att skräddarsy regelefterlevnad för virtuella maskiner: Prisma Cloud erbjuder nu ökade möjligheter att hantera regelefterlevnad för virtuella maskiner. Skräddarsydda kontroller och inställningar kan införas för operativsystem, orkestrering och exekvering.
  • Containersäkerhet med utökad Kubernetes Cluster Awareness och regelefterlevnadskontroller för CRI-O: Prisma Cloud har fått en tätare integration med Kubernetes som gör det enklare och snabbare att hantera säkerhetspolicy och övervaka exekvering för kluster genom att använda filter. För CRI-O erbjuder Prisma Cloud nu 25 olika regelefterlevnadskontroller på flera nivåer.

”Säkerhetsansvariga behöver idag hitta bättre sätt att skydda en modern arkitekturer med applikationer och funktioner som utvecklas och körs direkt från molnet, till exempel vid användning av containrar och Kubernetes. Prisma Cloud svarar mot dessa behov genom att erbjuda hög säkerhet i en samlad och heltäckande tjänst, säger Doug Cahill, VP och ansvarig för cybersäkerhet, ESG

Vid ett internt test hos Palo Alto Networks undersöktes träffsäkerheten i jämförelse med sex konkurrenter. 200 000 typiska legitima händelser analyserades och Prisma Cloud WAAS var den lösning som genererade minst antal falska larm.

Samtliga funktioner som beskrivs ovan är nu tillgängliga för kunder som använder Prisma Cloud Compute Edition, och kommer till Prisma Cloud Enterprise Edition i början av februari.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>