Palo Alto Networks utser NTT Security till Nextwave Diamond Partner Program i Norden
Hem Leverantör Palo Alto Networks utser NTT Security till Nextwave Diamond Partner Program i Norden

Palo Alto Networks utser NTT Security till Nextwave Diamond Partner Program i Norden

Publicerat av: Redaktionen

NTT Security är utsedd till Palo Alto Networks NextWave Diamond Channel Partner.

Partnerskapet innebär att NTT Security blir en del av en exklusiv grupp av partners som samarbetar med Palo Alto Palo Alto Networks utser NTT Security till Nextwave Diamond Partner Program i Norden 2Networks och hjälper deras gemensamma kunder att förhindra cyberbrott, genom att använda Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform.

– Att uppnå Diamant-partnerstatus från Palo Alto Networks är en bekräftelse på att vårt team har kompetens när det handlar om att leverera nästa generations säkerhetstjänster till våra kunder, vilket är viktigt när vi nu accelererar vår verksamhet och ökar vårt fokus på innovationstjänster på den nordiska marknaden, säger Henrik Davidsson, nordisk säljchef på NTT Security.

– Palo Alto Networks samarbete med NTT Security i Norden har blivit allt starkare. Deras team har visat att de är experter på att hjälpa kunder att övervinna sina säkerhetsutmaningar med vår nästa generations säkerhetsplattform. Som en del av NTT Group är de en av de största IT-leverantörerna i världen och deras långa erfarenhet och goda rykte som pålitlig partner i Norden ökar värdet som de kan leverera till våra gemensamma kunder, säger Mike Herman, vice president of EMEA channels, Palo Alto Networks.

Genom partnerprogrammet Nextwave får partners stöttning före, under och efter försäljningen, så att de framgångsrikt kan leverera och installera Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. Dessa funktioner är avgörande för att säkerställa en optimal kundupplevelse. Partners i programmet utvärderas årligen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>