Hem Produkt NyheterKamerorPanasonic Panasonic fokuserar på den nya tidens digitala samarbetslösningar

Panasonic fokuserar på den nya tidens digitala samarbetslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic Visual Systems Solutions utökar sitt produktsortiment 2021 med ett bredare utbud av samarbetslösningar för att möta de förändrade behoven hos europeiska företag.

Panasonic fokuserar på den nya tidens digitala samarbetslösningar 3Det ökade fokuset på trådlösa presentations- och kommunikationslösningar tillsammans med befintliga pekskärmar och projektorer bör göra det lättare för företag att dela, samarbeta och presentera information. Dessutom kommer Panasonic att kunna leverera ett komplett utbud av teknologilösningar som en enda integrerad leverantör som uppfyller alla krav.

”Sociala och affärsmässiga trender förändrar vårt sätt att arbeta. Generation Z-arbetskraften har höjt förväntningarna på intuitiv teknik, vilket skapat ett behov av snabba, trådlösa anslutningar. Det är en övergång från formella presentationer till mer samarbetsformer och företag behöver därför en leverantör som kan tillhandahålla integrerade, trådlösa samarbets- och presentationslösningar som fungerar i alla miljöer. Panasonic är den leverantören, säger Hartmut Kulessa, europeisk marknadschef på Panasonic Business.

För arbetsplatser som arbetar efter devisen BYOD (bring your own device) erbjuder Panasonic en rad trådlösa, plug & play-tekniker som gör att anställda kan anlända och börja arbeta direkt, oavsett vilken enhet de använder. Till exempel är Panasonics nyligen lanserade PressIT Wireless Presentation System en bekväm och prisvärd lösning som gör att upp till fyra personer kan dela innehåll samtidigt med en enda knapptryckning.
 
För organisationer som behöver en avancerad, integrerad presentationslösning kan WolfVisions trådlösa presentationssystem Cynap Pure integreras fullt ut med Panasonics SQ1-skärmar. Detta tack vare en Intel SDM-kortplats vilket möjliggör en upplevelse befriad från kablage, dongel och digitalbox. Panasonics trådlösa projektorer minimerar också behovet av sladdar och den trådlösa dongellösningen kan eftermonteras på många projektormodeller – utmärkt vid exempelvis lokalbyten.
 
För kreativa och pedagogiska miljöer erbjuder Panasonic en rad infraröda pekskärmar och InGlass-pekskärmar vilka erbjuder exakt anteckningsfunktionalitet. Dessa finns tillgängliga vid sidan av de mångsida interaktiva whiteboardskärmarna samt interaktiva projektorer för att säkerställa att det finns en lösning som passar alla former av samarbetsmiljöer.

För att till exempel anställda ska kunna arbeta hemifrån och samtidigt kommunicera med sina kollegor erbjuder Panasonic ett HD Visual Communications-system för videokonferenser samt bildskärmar med inbyggd CISCO Webex-optimering för att säkerställa användarvänlighet och förbättrad ljud- och bildkvalitet i mötesrum.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>