Panasonic ingår partnerskap för att leverera visuella lösningar till OS i Rio 2016

Panasonic Corporation ingår avtal med “Rio 2016 Olympic Organising Committee of the Olympic and Paralympic Games” och blir därmed officiell ceremonipartner under OS i Rio 2016.

Partnerskapet innebär att Panasonic ska leverera nyckelfärdiga visuella funktioner till ceremonierna vid sommarens Olympiska och Paralympiska spel, i form av mer än 100 kompakta 20 000 lumen-högljusprojektorer (PT-DZ21K2), multipla 2-M/E bildmixrar av broadcast-kvalitet, samt annan visuell utrustning.

rio
PanasonicProjektorer1 Invigning London OS2012

Panasonic kommer under partnerskapet att arbeta i nära samarbete med ”Rio 2016 Ceremonies Department” och produktionsbolaget (Ceremony Cariocas), med ansvar att leverera en nyckelfärdig visuell lösning, inklusive design av projektionssystem, teknisk konsultation, systeminstallation, driften på plats, samt servicen av de visuella systemen under de Olympiska och Paralympiska spelen.

Till de Olympiska och Paralympiska spelen i sommar kommer Panasonic även att leverera stora LED display-system, professionella ljudsystem, broadcast-utrustning, AV-bevakningskamerasystem och TV-apparater. I linje med Panasonics ledord “Sharing the Passion”, kommer företaget att leverera den spänning, passion och de dynamiska prestationer som skapas av världens bästa idrottsutövare, till alla de människor runt om i världen som följer tävlingarna.

Post Comment