Kliv in i den digitala AV-världen med nästa generations 3D-plattform från Panasonic
Hem Produkt Nyheter Panasonic lanserar idag AV Digital World, nästa generations 3D digitala plattform

Panasonic lanserar idag AV Digital World, nästa generations 3D digitala plattform

Publicerat av: Redaktionen

Utforska Panasonics AV-lösningar för såväl företag och utbildning som TV och utsändningar med ett knapptryck.

Panasonic lanserar idag AV Digital World, nästa generations 3D digitala plattform.

Här kan besökarna upptäcka och utforska dess lösningar på ett helt nytt sätt. Med början i lösningar för företag och utbildning samt TV och utsändningar kan besökaren via sin dator gå in i en virtuell studio och föreläsningssal och digitalt utforska och interagera med Panasonics produkter och se hur de fungerar tillsammans. Virtuella miljöer för Live Events och Esports följer senare. Ytterligare industrimiljöer, produkter och interaktiva format kommer att läggas till framöver.

Kliv in i den digitala AV-världen med nästa generations 3D-plattform från Panasonic”Med denna nästa generations plattform kan besökarna kliva in i en ny digital AV-värld”, förklarar Anna Arkatova, produktmarknadschef på Panasonic Broadcast och ProAV. ”De kan uppleva våra ProAV glass-to-glass lösningar och interagera med alla våra senaste teknologier. Det är potentiellt ett spännande första steg i riktning mot en metaverse för våra B2B-lösningar.”

Nya AV Digital World använder den senaste tekniken för att lära ut mer om och uppleva Panasonic ProAV-sortimentet utan att man behöva åka någonstans – bra för både hållbarhet och distansarbete.

Besökarna kan röra sig i den virtuella miljön och se Panasonics kamerasystem och produktionslösningar. De kan sedan klicka på enskilda produkter för ytterligare information och en 3D-närbild av produkten och dess funktioner.

AV Digital World kommer även att kompletteras via utvecklingen av Panasonics Virtual Demo Rooms, vilket kommer att göra det möjligt för partners och kunder att ta kontroll över och testa Panasonics utbud av ProAV-lösningar på distans. De första virtuella demorummen lanseras senare i år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00