Panasonic presenterar nytt “4K-ekosystem”

Nya TV-skärmar och Ultra HD Blu-ray-spelare sammanstrålar för att kunna leverera nästa generations bildkvalitet.

Det sägs att vi är på väg in i en ny “bildkvalitets-era”, då spektakulära visuella effekter blir allt vanligare tack vare ny 4K- och HDR-teknologi.

Genom lanseringen av nya 4K TVn DX900 och Blu-ray-spelaren UB900, har Panasonic skapat ett omfattande “4K-ekosystem”, bestående av nästa generations produkter för de konsumenter som vill kunna njuta av 4K-material med bästa möjliga utrustning.ultra HD

Både TVn DX900 och Ultra HD Blu-ray-spelaren UB900 är utrustade med alla de senaste teknologierna inom bildbehandling och videobearbetning. Detta för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig alla de extradetaljer, färgskalor, ljusstyrkor och kontraster som Ultra HD Blu-ray-formatet kan leverera.

Produkterna har utvecklats med hjälp av Panasonics Hollywood-laboratorium och är THX-certifierade, vilket innebär att de har testats i THXs oberoende testcenter och bedömts kunna leverera bilder av allra högsta kvalitet.

DX900 och UB900 har stöd för många populära OTT video-on-demand-tjänster. DX900 kommer dessutom snart erbjuda HDR-titlar från Amazon och stöd för Netflix kommande HDR-streamingtjänst.

I och med att 4K-material nu finns tillgängligt i alltfler Panasonic-produkter och kan spelas upp från t ex Lumix-kamerorna, är vi snart redo att lämna den gamla HD-världen därhän.

Post Comment