Påsken är snart över? Vad kan man göra med påskäggen #lifehack

Trogna  vår svenska tradition äter vi 2 000 ton ägg under påskveckan och bara under själva påskafton äter vi ungefär 6 miljoner ägg per timme.

En annan påsktradition är att ge varandra påskägg i papper med godis inuti. Detta har gjort att påsken kanske är den högtid påskäggsom starkast förknippas med smågodis och därför säljs stora mängder godis runt påskhelgen. Mycket av godiset hamnar i påskägg och eftersom vi lär äta mer än 6 000 000 kg godis under påsken så börjar flera av dessa ägg redan nu bli tomma.

Som ett resultat av vår tradition med påskägg blir det en rad tomma pappägg över efter påskhelgen, så här kommer nu vårt förslag till vad du kan göra av dem. Vi har tidigare konstaterat att ett ituklippt chipsrör kan göra underverk för att förbättra täckningen för  en 4G-router och med utgångspunkt från detta test, där vi märkte att det faktiskt gick att förbättra täckningen, har vi kommit fram med ett nytt förslag på lösning. Genom att klä äggen med folie kan man förbättra sin mobiltäckning (för 4G modem eller 4G routrar) -bättre täckning easter style.

 

Post Comment